Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caru' cu vedete: Imaginile publicate de Snoop Dogg de la protestele din Romnia. Clipul a ajuns viral; Cristina Topescu a rabufnit dupa reactia violenta a jandarmilor din Piata Victoriei. Sunteti niste marionete , oameni de paie, manevrati de sefi ; Minis

Hotnews Hotnews,
 Caru

Salma Hayek, super-sexy in costum de baie la 51 de ani. Salma Hayek este la fel de sexy ca-n tinerete! Miniona cu forme voluptuoase. Prodanca si-a dat din nou chilotii jos, la 11 ani de cand a pozat in Playboy. Celebra impresara de fotbal si-a postat de curand o fotografie din dressingul ei, in care apare fara. continuă pe Hotnews

VIDEO Imaginile publicate de Snoop Dogg de la protestele din Romnia. Clipul a ajuns viral

Celebrul rapper american Snoop Dogg a publicat un clip violent de la protestele din Romania, insotit de un mesaj jignitor la adresa fortelor de ordine.

Snoop Dogg a publicat imagini de la protestele din Romania. Mesajul rapperului american - VIDEO

Au mai ramas doar cateva zile pana cand papperul Snoop Dogg va veni in Bucuresti. Artistul a postatun clip de la protestele din Romania, alaturi de un mesaj jignitor adresat fortelor de.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

Povestea uneia dintre cele mai tulburatoare imagini de la protestele din Piata Victoriei. Mihai era trt pe asfalt de un jandarm. Mi-am desfacut legatura din spatele scaunului cu rotile si m-am aruncat peste el, protejndu-l

Un moment tulburator a fost surprins in timpul protestelor si violentelor de vineri seara din Piata Victoriei. O femeie in scaunul cu rotile s-a aruncat peste un barbat sa-l protejeze de jandarmii care-l tarau si dadeau cu gaze lacrimogene. Danny Kiss a povestit pentru HotNews experienta brutala prin care a trecut.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

VIDEO Jurnalist HotNews.ro, lovit de jandarmi la protestele din Piata Victoriei. Am strigat ca sunt ziarist si am ridicat minile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior n spate

Un ziarist HotNews. ro, Robert Mihailescu, a fost lovit cu pumnii si picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piata Universitatii, dupa ce Jandarmeria a inceput interventia in forta impotriva manifestantilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )