Libnet.ro
UNICEF

15:01

Caru cu vedete: Iubitul Simonei Halep a mai fost casatorit de doua ori. Cum a reactionat tatal Simonei; Caderi nervoase si consum de alcool! De ce n-a dat Jon Bon Jovi o reprezentatie buna la Bucuresti?

Hotnews Hotnews,
 Caru cu vedete: Iubitul Simonei Halep a mai fost casatorit de doua ori. Cum a reactionat tatal Simonei; Caderi nervoase si consum de alcool! De ce n-a dat Jon Bon Jovi o reprezentatie buna la Bucuresti?

Ion Tiriac, cu o bruneta sexy pe Litoral! Ce aparitie sic a avut cel mai bogat roman. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe simpaticul magnat cu o domnisoara mai tanara cu, probabil, vreo 50 de ani decat el. Adelina Pestritu si-a scos nunta la vanzare, dar nu i-a cumparat-o nici o televiziune pentru ca nu mai face audienta! in bunul obicei din ultima vreme al vedetelor, de a-si vinde nuntile. continuă pe Hotnews

Trecutul secret al lui Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep a fost casatorit de doua ori

Odata cu aparitia la bratul Simonei Halep, mereu in vizorul presei, secretele lui Toni Iuruc au iesit la iveala. Detalii picante din viata iubitului campioanei turneului londonez ies in prim-plan. Toni Iuruc, esecuri in dragoste! Iubitul Simonei Halep, divortat de 2 ori Simona Halep, in varsta de 27 de ani, a ales sa isi traiasca .

Caru cu vedete: Iubitul Simonei Halep a fost primit cu bratele deschise de familia campioanei; Ce mesaje a primit Liviu Varciu in ziua in care Adelina Pestritu a facut nunta

Cristina Spatar, despre divortul de fostul sot: Nu am primit niciun leu de la el. Cantareata Cristina Spatar a explicat recent ca s-a descurcat singura dupa divortul de fostul ei sot, si ca. O mai stii pe Xena, printesa razboinica? Cum arata acum, la 51 de ani. La 18 ani de la incheierea filmarilor, Lucy Lawless.

Iubitul Simonei Halep este un om liber: milionarul machedon a divortat dupa 10 luni de mariaj

Toni Iuruc, iubitul Simonei Hapel, alaturi de care a fost vazuta pe litoral zilelel trecute, se pare ca este un om liber. Milionarul machedon ar fi divortat recent de femeia care i-a fost iubita timp de doi ani si cu care a fost insurat doar 10 luni, asa ca poate sa-si traiasca linilstit idila cu cea mai iubita jucatoare de tenis a momentului.

Dezvaluiri incendiare despre iubitul Simonei Halep! Miliardarul, proaspat divortat!

Regina de la Wimbledon, Simona Halep a fost surprinsa de mana cu un miliardar, despre care presa vuieste de cateva zile ca ar fi noul sau iubit. Potrivit dezvaluirilor jurnalistilor,Toni Iuruc in.

Dilema majora pentru iubitul Simonei Halep. Milionarul aroman asteapta verdictul cu sufletul la gura

Simona Halep si Toni Iuruc nu se mai feresc, ei formand un cuplu si traindu-si frumoasa poveste de iubire inceputa acum cateva luni.

Ce au facut prietenii Simonei Halep cand l-au cunoscut pe iubitul ei. Totul a fost surprins, in public

Simona Halep l-a prezentat pe Toni Iuruc prietenilor sai. Acesti au fost surprinsi distrandu-se enorm de mult, semn ca cei care o inconjoara pe campioana noastra l-au placut pe alesul inimii sale. Simona Halep, intalnire de gradul zero intre iubit si grupul de prieteni Simona Halep si milionarul machedon au incetat de o buna bucata .

Ce spune tatal Simonei Halep despre relatia pe care aceasta o are cu Toni Iuruc

Simona Halep a devenit celebra datorita performantelor din tenis, dar celebritatea ii aduce in prim plan acum si viata personala. Constanteanca are o relatie cu Toni Iuruc, care a fost casatorit de doua ori. Se pare ca tatal Simonei nu a avut nimic impotriva si la primit repede in sanul familiei. Tatal Simonei Halep este .

Cum a reationat tatal Simonei Halep cand a aflat ca iubitul sau a fost casatorit de doua ori

Rudele si apropiatii lui Toni nu au fost acord cu ultima relatie, aceea cu Liana, care a durat doar 10 luni. Iar in final s-a dovedit ca au avut dreptate, totul culminand cu infidelitate din partea sotiei, Si.

DigiSport: Romania, marele ghinion al Simonei Halep in plan financiar. Subiect sensibil pentru ea

Simona Halep este omul momentului in tenisul mondial, dupa ce a castigat Wimbledonul. Cu performante fantastice in ultimii 5 ani, romanca nu reuseste sa atraga prea multe branduri mari. Sloane Stephens, o sportiva care nu a atins performantele romancei, are castiguri incomparabil mai mari.

Antrenorul Serenei Williams se inclina in fata Simonei Halep. Ce a spus el despre proaspata castigatoare de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o in finala turneului de la Wimbledon pe Serena Williams, castigand turneul de pe iarba londoneza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )