Libnet.ro
UNICEF

13:30

Casa Alba anunta ca presedintele Trump va accepta rezultatul alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Casa Alba anunta ca presedintele Trump va accepta rezultatul alegerilor

Casa Alba a anuntat joi ca Donald Trump va accepta rezultatul alegerilor prezidentiale din noiembrie, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Intuiesc rezultatul alegerilor, sansele mele sunt minime. Nu mai am sansa votului pe om din 2000, acum bucurestenii vor mai multa politica

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca intuieste care va fi rezultatul alegerilor de duminica. Sansele mele sunt minime, a afirmat fostul presedinte si primar general, care a.

Politia din Canada: Sase scrisori cu ricina au fost trimise in SUA, una la Casa Alba

Politia din Canada a perchezitionat luni un apartament dintr-o suburbie a orasului Montreal, in legatura cu o femeie arestata pentru trimiterea unei scrisori cu ricina la Casa Alba si la alte cinci adrese din Texas, a anuntat politi canadiana, transmite Reuters.

Afacerea TikTok devine tot mai complicata - Companiile se contrazic in declaratii, presiunea este puternica si de la Casa Alba si de la Beijing

TikTok, aplicatia chineza celebra pentru algoritmul sau performant, continua epopeea diplomatico-tehnologica si nu pare a fi aproape de vanzarea catre un consortiu american. Companiile s-au contrazis in declaratii legate de cum ar putea arata noul TikTok, Trump a spus ca aplicatia trebuie sa treaca total sub control american, iar Beijingul a spus ca nu va accepta un astfel de control, pe motiv ca ar pune in pericol securitatea nationala.

Viktor Orban il sustine pe Donald Trump pentru un nou mandat la Casa Alba

Viktor Orban, premierul ungariei, si-a declarat in public sustinerea pentru Donald Trump, candidat pentru un nou mandat de presedinte al Statelor Unite ale Americii.

O femeie a fost arestata la granita SUA-Canada in cazul pachetului cu otrava trimis la Casa Alba

O femeie a fost arestata fiind suspectata ca a trimis pachetul care continea ricina presedintelui american Donald Trump, potrivit oficialilor americani, relateaza BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )