Libnet.ro
UNICEF

09:45

Casa Regala da in judecata statul roman. Pentru ce cer daune mostenitorii Regelui Mihai

B1 B1,
Casa Regala da in judecata statul roman. Pentru ce cer daune mostenitorii Regelui Mihai

Tensiune intre Casa Regala si statul roman. La doar patru luni de la moartea Regelui Mihai, fiicele Majestatii sale au actionat in judecata statul roman pentru a recupera tot ce ii datoreaza Romania. continuă pe B1

Casa Regala da in judecata statul roman. Pentru ce cer daune mostenitorii Regelui Mihai (VIDEO)

Tensiune intre Casa Regala si statul roman. La doar patru luni de la moartea Regelui Mihai, fiicele Majestatii sale au actionat in judecata statul roman pentru a recupera tot ce ii datoreaza Romania.

Casa Regala deschide primul proces impotriva statului roman. Daunele cerute sunt uriase

Mostenitoarele Regelui Mihai au deschis primul proces in Romania. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si surorile sale cer daune morale de peste 1 milion de lei, potrivit Cancan. Majestatea Sa.

Cum vrea statul roman sa te invete sa nu mai pici in plasa hackerilor

Statul roman, prin intermediul CERT-RO, s-a prins ca ransomware-ul este o problema, asa ca a pus la punct un ghid prin care sa te ajute sa te feresti de asemenea riscuri. Atacurile ransomware au definit securitatea cibernetica in 2017. Am avut de-a face cu atacuri la scara larga, diferite de cele intalnite ocazional in cercuri [].

Avocatul Majestatii Sale Margareta, dezvaluiri despre procesul cu statul roman

Gabriel Zagrean, avocatul personal al Custodelui Coroanei Romane, Margareta, in procesele privind obtinerea unor compensatii pentru paduri detinute in arii protejate de tip Sit Natura 2000, care nu pot fi.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )