Libnet.ro
UNICEF

06:00

EL A CASTIGAT iUMOR! VEZI AICI momentul pentru care A PRIMIT 20.000 de euro! (VIDEO)

B1 B1,
EL A CASTIGAT iUMOR! VEZI AICI momentul pentru care A PRIMIT 20.000 de euro! (VIDEO)

Mukinka Chibanga, un tanar african care traieste in Romania, a castigat al saptelea sezon iUmor! SARBATORI DE COSMAR PENTRU OANA LIS! MARTURII COPLESITOARE DESPRE BATAIA SORA CU MOARTEA PE CARE. continuă pe B1

Mesajul lui Cheloo dupa ce Mukinka a castigat iUmor. Ce s-a intamplat la filmari

Dupa 11 editii de auditii si o semifinala, iUmor, cel mai urmarit show de umor din Romania, a ajuns la marea finala in cadrul careia 12 concurenti au luptat pentru marele premiu in valoare de 20. 000 de euro. Mesajul lui Cheloo dupa ce Mukinka a castigat sezonul 7 iUmor Mukinka, tanarul de origine africana .

Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

S-au anuntat demisii grele, la Televiziunea Publica, in aceasta vineri. Vestea e una surprinzatoare si vine in contextul in care doua jurnaliste isi vor parasi posturile publice, la finalul acestui an. Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger au anuntat ca vor parasi pozitiile pe care le ocupau la TVR si ca vor mai putea fi urmarite .

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

VIDEO Guvernul a aprobat proiectele privind justitia, transportul si plafoanele bugetare pentru care si va angaja raspunderea n Parlament

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti seara, cele trei proiecte de lege privind justitia, transportul pentru elevi si plafoanele bugetare pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant Ionel Danca.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

IONEL DANCA: Guvernul a adoptat proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti seara, proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea, a anuntat, astazi, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Momentul in care What`s Up a devenit violent si a fost chemata politia. Ce s-a vazut cand artistul a fost scos din casa in catuse

What`s Up a comis-o din nou luni seara, cand, conform surselor, si-a agresat actuala iubita, Alice Badea. Artistul a fost acuzat de violenta domestica si de ultraj, pentru ca ar fi muscat un politist. Acesta a fost incatusat, dus la sectia de politie si audiat timp de doua ore, totul petrecandu-se in jurul orei 19:30, .

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

Motivul socant pentru care a fost ucisa Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dinca in casa ororilor

Antena 3 a prezentat noi detalii din dosarul Caracal legate de modul in care a actionat Gheorghe Dinca, orele petrecute de Luiza si Alexandra in locuinta acestuia din Caracal.

SOC la PRO TV! Motivul pentru care indragita prezentatoare SI-A DAT DEMISIA! Acum, e OFICIAL! CE LOVITURA

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la PRO TV si-a dat demisia! Este vorba despreRaluca Arvat, care a prezentat mai bine de 20 de ani stirile sportive. Eaa dezvaluit acum motivul plecarii de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )