Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cat aur mai pastreaza Fed pentru tarile lumii si ce tari si l-au repatriat

Adevărul Adevărul,
Cat aur mai pastreaza Fed pentru tarile lumii si ce tari si l-au repatriat

Unul dintre cei mai importanti gardieni ai aurului natiunilor, Federeal Reserve Bank of New York Fed), pastreaza inca mari cantitati de aur, rezerve ale zecilor de state care i l-au incredintat inca din a doua jumatate a secolului trecut, numarul statelor diminuandu-se insa, ca urmare a deciziilor de repatriere. continuă pe Adevărul

Cat aur pastreaza Fed pentru restul tarilor lumii

Federal Reserve Bank of New York Fed) era unul dintre cei mai importanti gardieni ai aurului natiunilor, insa in prezent Rezerva Federala a pierdut o serie de mari clienti, pe fondul repatrierii unor cantitati de aur, efectuata de Germania, Turcia, Ungaria sau Austria, scrie Mediafax. in 1963, in seiful principal al Rezervei Federale erau depozitate 13. 000 de tone de metal pretios sub forma a 960. 000 de lingouri, in numele a 70 de clienti, in 1978 lista acestora a crescut la 85 de tari, iar pana la sfarsitul anilor 90, Fed a mai ramas cu 60 de clienti.

DIETA. Cea mai eficienta bautura pentru slabit. Combina ghimbir si lamaie si observa efectele

Aceasta este considerata a fi una dintre cele mai puternice bauturi pentru slabit. In combinatie, cele doua ingrediente previn acumularile de grasime in corp si indeparteaza toxinele. Este r.

Cum sa negociezi cel mai bun pret pentru o masina?

Fie ca vrei sa iti cumperi o masina noua sau fie ca vrei una deja rulata trebuie sa stii cum sa negociezi cu dealerul pentru a obtine cea mai buna oferta. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa pleci acasa cu masina mult visata si sa faci o afacere buna.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )