Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cat costa un apartament in Drumul Taberei, cartier adus in prim-plan de inaugurarea noii magistrale de metrou?

Adevărul Adevărul,
Cat costa un apartament in Drumul Taberei, cartier adus in prim-plan de inaugurarea noii magistrale de metrou?

Inaugurarea magistralei de metrou Raul Doamnei-Eroilor aduce in prim-plan cartierul Drumul Taberei din sud-vestul Capitalei. continuă pe Adevărul

Apartamente Drumul Taberei. Cat vor costa locuintele, de fapt, dupa deschiderea metroului

Pe langa traficul din zona, metroul din Drumul Taberei ar putea afecta si piata imobiliara. Astfel, expertii in domeniu atrag atentia ca o crestere a preturilor nu se va vedea prea curand. Totusi, aparitia metroului va face cartierul bucurestean mai cautat, astfel ca locuintele s-ar putea vinde mai repede. Cat vor costa locuintele, de fapt, .

Cat timp economisesc bucurestenii din Drumul Taberei acum, dupa deschiderea Magistralei 5 de metrou

Odata cu cu deschiderea Magistralei 5 de metrou a scazut si aglomeratia de pe strazile din Drumul Taberei. Cat timp economisesc acum bucurestenii din Drumul Taberei inainte de deschiderea Magistralei 5 de metrou, un reporter Digi24 a parcurs traseul Eroilor Raul Doamnei. Dupa deschiderea metroului din Drumul Taberei, el a refacut traseul, economisind aproape .

Experiment Antena 3. La trei zile de la deschidere, problemele continua la metroul Drumul Taberei

Epopeea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei n-a luat inca sfarsit. Presedintele, premierul si ministrul Transporturilor au facut o inaugurare pe genunchi. La trei zile de la marea ceremonie, turnichetele de acces s-au stricat deja.

Curs valutar BNR vineri, 18 septembrie. Cat costa un euro

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar! Iata aici sau pe site-ul oficial al BNR noile valori ale monedelor de circulatie internationala, dar si schimbarile Indicelui ROBOR! Care sunt noile cotatii? Curs BNR pentru vineri, 18 septembrie Banca Nationala a Romaniei pune din nou la dispozitie romanilor noul curs.

EXPERIMENT Digi24. Cat timp economisesc in trafic bucurestenii din Drumul Taberei dupa deschiderea Magistralei 5 de metrou

Un reporter Digi24 a facut traseul Eroilor - Raul Doamnei, inainte ca metroul sa intre in circulatie. A refacut drumul si dupa deschiderea metroului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )