Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cat costa Samsung Galaxy A8 la Orange, Vodafone si Telekom

Playtech Playtech,
Cat costa Samsung Galaxy A8 la Orange, Vodafone si Telekom

Samsung Galaxy A8 a fost lansat si pe piata din Romania. Cei mai mari trei operatori l-au anuntat deja in oferta si preturile la care il poti cumpara. Samsung Galaxy A8 e telefonul intermediar intre cele mai ieftine de la compania sud-coreeana si modelele premium din seriile Galaxy S si Galaxy Note. Acesta vine cu []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S9 va avea o camera excelenta

Samsung Galaxy S9 va fi anuntat in februarie, in preajma MWC 2018. Pana atunci, o noua poza ne arata ce specificatii va avea telefonul premium de la Samsung. Samsung Galaxy S9 va avea un design similar modelelor din 2017. Totusi, sunt asteptate noutati la nivelul autentificarii biometrice unde va fi amplasat scannerul de amprenta) si [].

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S9

E o perioada plina de zvonuri despre Samsung Galaxy S9. Cel mai nou priveste data de lansare si MWC 2018 pare sa fie perioada aleasa. inainte de lansarea Samsung Galaxy S9,DJ Koh, presedintele diviziei de telefoane, a confirmat ca telefonul va fi dezvaluit in zilele dinaintea MWC 2018. Atunci vor fi prezentate versiunile disponibile, date [].

Samsung Galaxy S9 ar putea fi creat cu un nou material

Samsung Galaxy S9 se apropie de lansarea care ar putea avea loc la MWC 2018, iar acum aflam ceva nou despre telefon. Daca este sa ne luam dupa cele mai noi informatii aparute pe internet despre viitorul Samsung Galaxy S9, inseamna ca mai avem aproximativ o luna si jumatate pana la dezvaluirea flagship-ului si a [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )