Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cat va costa vaccinul anti-Covid? Pretul rezonabil estimat de Federatia Europeana a Industriei Farmaceutice

Hotnews Hotnews,
 Cat va costa vaccinul anti-Covid? Pretul rezonabil estimat de Federatia Europeana a Industriei Farmaceutice

Intre cinci si cincisprezece euro doza ar fi un pret rezonabil pentru viitoarele vaccinuri impotriva Covid-19, a estimat marti un oficial al federatiei europene a industriei farmaceutice, in timp ce laboratoarele Sanofi si CureVac si-au aparat contractele semnate cu Uniunea Europeana, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Ireal! Cat costa trupul unui roman pe piata neagra. Mafia organelor rapeste oameni fara adapost

S-a aflat cat costa trupul unui roman, pe piata neagra a organelor. in jur de 80 de romani mor anual pentru ca nu ajung sa faca transplant din cauza de lipsa de organe. Situatia este valabila in toata lumea, astfel ca se creeaza o adevarata piata neagra, unde principale tinte devin oamenii fara adapost. Cat .

Business report: Obligatia capitalului social minim va disparea pentru SRL-uri. Cat costa reclamele platite din bani publici pentru primarii PSD. Primul client care a scapat de popriri pe noua forma a legii darii in plata. Scandalul anului

Obligatia capitalului social minim o sa dispara pentru SRL-uri * Cat costa reclamele pentru primarii PSD platite din bani publici? * Primul client care a scapat de popriri de aproximativ 45. 000 de euro pe noua forma a legii darii in plata * Scandalul anului: Cum au spalat cele mai mari banci din lume 2 trilioane de dolari De unde proveneau banii si pentru cine erau spalati * Cu cine ne batem pe banii investitorilor * James Kirchick: Ne indreptam spre o America de tip Weimar * Adrian Codirlasu: OUG 114 ne-a ajutat, paradoxal, sa devenim piata emergenta * BNR: Marirea cu 40 la suta a punctului de pensie va creste deficitul bugetar la peste 11 la suta.

Curs valutar BNR pentru luni, 21 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 21 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 21 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Cat costa in farmacii vaccinul antigripal

Ce pret are vaccinul antigripal Vaccinul antigripal este deja disponibil in farmacii. Pretul variaza intre 25 si 60 de lei in functie de tipul vaccinului antigripal si numarul de virusuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )