Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cu cat se ieftineste litoralul romanesc dupa 15 august. Cozi uriase pe autostrada inspre mare

Adevărul Adevărul,
Cu cat se ieftineste litoralul romanesc dupa 15 august. Cozi uriase pe autostrada inspre mare

Litoralul se relaxeaza dupa minivacanta de Sfanta Marie, cand preturile la cazare scad. Prognoza meteo este promitatoare: vremea de plaja va fi in continuare, iar ca bonus, soarele nu te va mai parjoli, aerul devine respirabil si apa marii va fi limpede, numai buna de balacit. continuă pe Adevărul

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc:Costinestiul e scapat de sub control

Turistii romani au profitat de mini-vacanta de Sfanta Maria, astfel ca acesta este cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc, hotelurile fiind ocupate in proportie de 98%, a declarat pentru News. ro prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan.

MAE: Aproximativ 230 de cetateni romani si 53 de autovehicule au fost transferati in cursul zilelor de 14 si 15 august de pe insula Samothraki

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca aproximativ 230 cetateni romani si 53 de autovehicule au fost transferati in cursul zilelor de 14 si 15 august de pe insula Samothraki in portul Alexandroupoli si precizat ca numarul cetatenilor romani care au fost in situatia de a nu se putea intoarce pe continent si au fost ulterior transportati de navele elene este insa dificil de estimat, avand in vedere ciclicitatea sejururilor turistice.

Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru revenirea in telenovele dupa 15 ani

Dupa o pauza ce a durat nu mai putin de 15 ani, Oana Zavoranu revine in telenovele si s-a pregatit temeinic pentru rolul pe care il va juca in serialul Sacrificiul.

Revenire spectaculoasa, dupa 15 ani! Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru noul serial in care joaca

Oana Zavoranu revine la marea ei dragoste, actoria, dupa o pauza de 15 ani! Vedeta se pregateste sa aiba o aparitie spectaculoasa in fata publicului, fiind atenta la orice mic detaliu. Cu ocazia noului serial in care joaca, Sacrificiul de la Antena 1, Oana le-a pregatit si o mare surpriza fanilor. Cum s-a pregatit Oana .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )