Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris. Lux si opulenta pentru campioana de la Wimbledon

Playtech Playtech,
Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris. Lux si opulenta pentru campioana de la Wimbledon

Simona Halep si logodnicul ei, Toni Iuruc, au plecat in lume, dupa experienta din China, unde a avut loc Turneul Campioanelor. Drumurile i-au adus la Paris. Cat au platit cei doi pe o noapte de cazare? Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris? Simona Halep si Toni . continuă pe Playtech

Reguli foarte stricte pentru invitatii la logodna Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la petrecere

Astazi este ziua cea mare pentru Simona Halep. Frumoasa tenismena romana s-a logodit cu alesul inimii ei, Toni Iuruc. Evenimentul a fost unul discret, tinut, atat cate se poate departe de ochii presei care a fost curioasa sa cunoasca mai multe detalii. Simona Halep si Toni Iuruc, petrecere restransa de logodna Petrecerea a avut .

Cum a reactionat Simona Halep, dupa ce s-a spus ca s-ar fi logodit cu Toni Iuruc. A tinut sa se afle adevarul chiar de la ea

Simona Halep a reactionat pentru prima oara la informatia conform careia sportiva s-ar fi logodit in secret cu Iuruc. Ce a spus campioana noastra despre vestea cea mare? Este sau nu adevarat? Evident, copiii nu vor aparea acum Sportiva trece printr-o perioada extraordinara. Aceasta a terminat campionatele, iar acum se relaxeaza alaturi de viitorul sau .

Halep dezminte logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep a dezmintit, duminica seara, intr-o postare pe contul ei de Facebook, presupusa logodna cu iubitul ei Toni Iuruc.

GATA, Simona Halep a LUAT DECIZIA: S-A LOGODIT cu Toni Iuric! Toate detaliile despre PETRECEREA SECRETA si cand va avea loc NUNTA CEA MARE

Veste mare data romanilor de Simona Halep! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE FOTO) Campioana de la Wimbledon de anul.

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

DigiSport: Sa-ti fie rusine... ia-ti catrafusele si pleaca acasa! Nu ma luati asa. Simona Halep rupe tacerea, dupa dialogurile dezvaluite de Ion Tiriac

Simona Halep a avut o prima reactie dupa dialogurile aprinse dintre ea si Ion Tiriac, pe care miliardarul roman le-a dezvaluit recent. Campioana de la Wimbledon sustine ca presedintele FRT poate fi foarte dur in anumite momente.

BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledon anul acesta, a fost nominalizata printre candidatii la titlul de cel mai bun sportiv din 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA.

Simona Halep, nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019 Luka Modric era laureat in anul 2018

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a fost nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA, la capatul unui an in care a castigat Wimbledon,.

Simona Halep, cel mai bun sportiv din Balcani? Romanca a fost nominalizata

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledo.

Simona Halep dezminte ca s-ar fi logodit

Jucatoarea de tenis Simona Halep a negat faptul ca s-ar fi logodit, printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook, in limba engleza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )