Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat timp a vorbit Viorica Dancila fara pauza, la prima conferinta: Vreau sa devina un obicei!

Playtech Playtech,
Cat timp a vorbit Viorica Dancila fara pauza, la prima conferinta: Vreau sa devina un obicei!

Viorica Dancila i-a surprins de-a dreptul pe unii romani la dezbaterea sa cu discursul. Mai mult decat atat, a batut un record cu timpul in care a vorbit cu jurnalistii. Cat a stat de vorba candidatul PSD la alegerile prezidentiale cu ziaristii? Viorica Dancila, conferinta maraton. Cat a vorbit aceasta fara pauza? Conferinta de presa . continuă pe Playtech

VIORICA DANCILA: Padurile sunt prima mea prioritate privitoare la mediu in calitate de presedinte al Romaniei

Liderul social-democratilor, Viorica Dancila, spune ca in calitate de presedinte al Romaniei padurile sunt prima ei prioritate privitoare la mediu.

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

LIVE TEXT Conferinta de presa Viorica Dancila, joi, ora 18.00. Sefa PSD a evitat sa raspunda la o intrebare foarte incomoda

Dupa ce a organizat o conferinta de presa, marti, in cadrul careia a vorbit doua ore si jumatate si a lansat o serie de atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis, Viorica Dancila a anuntat ca organizeaza o noua dezbatere cu jurnalistii, joi, de la ora 18:00. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a postat un mesaj .

Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, spune, intr-o postare pe Facebook, ca apelativul astia pe care l-a folosit in conferinta de presa de marti seara pentru a face referire la romanii din Diaspora a fost folosit anterior de presedintele Klaus Iohannis in declaratiile publice, cu referire la pesedisti. Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit, spune ea.

Viorica Dancila, record in politica romaneasca. A raspuns la 250 de intrebari, intr-o conferinta maraton

Viorica Dancila a stabilit un nou record in politica romaneasca. Candidatul PSD la prezidentiale a vorbit 145 de minute la intalnirea cu jurnalistii din aceasta seara si a raspuns la 250 de intrebari.

Viorica Dancila, despre greselile de exprimare: Mi le asum. Eu macar nu am luat nicio masura impotriva romanilor

Viorica Dancila a vorbit si despre greselile de exprimare pe care le-a facut destul de des in timpul declaratiilor de-a lungul timpului. Fostul premier a declarat ca si le asuma, insa important e sa nu.

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus.

Viorica Dancila a gresit grav: scuza penibila in fata romanilor din diaspora

Fara niciun fel de respect fata de romanii care isi sacrifica cei mai frumosi ani pentru a munci peste granita, Viorica Dancila s-a referit la ei ca fiind astia, iar reactia oamenilor nu a intarziat sa apara. in acelasi discurs in care a afirmat ca Iohannis priveste romanii de sus pentru ca nu participa la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )