Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Ionita explica iesirea publica impotriva ministrului Carmen Dan: Sunt anumite lucruri care nu sunt spuse, sunt o gramada de lucruri care trebuiesc lamurite cu transparenta (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Ionita explica iesirea publica impotriva ministrului Carmen Dan: Sunt anumite lucruri care nu sunt spuse, sunt o gramada de lucruri care trebuiesc lamurite cu transparenta (VIDEO)

Catalin Ionita, seful Directiei Generale Anticoruptie din cadrul MAI, a declarat, pentru B1 TV, ca a decis sa iasa public cu o nota despre situatia din Ministerul de Interne, condus de Carmen Dan, dupa ce a. continuă pe B1

Carmen Dan vs. Catalin Ionita si Mihai Tudose. Cine minte? Cronologia unui scandal care s-a incheiat cu demisia unui premier si demiterea sefului politiei

La un an de zile de la scandalul in urma caruia Mihai Tudose si-a dat demisia din functia de premier, Catalin Ionita, actualul sef al Directiei General Anticoruptie DGA) din Ministerul de Interne, a carui numire la sefia Politiei a declansat furtuna politica de la inceputul lui 2018, o acuza pe Carmen Dan ca a mintit.

Seful DGA, acuzatii grave la adresa lui Carmen Dan: Am primit amenintari, inclusiv cu inscenarea unui dosar la DNA / Eu si familia mea am fost supravegheati / Am fost silit sa imi scriu un raport cu demisia (VIDEO)

Cutremur in Ministerul de Interne! Fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita, rupe tacerea. Printr-o scrisoare deschisa, fostul sef al DGA ii declara razboi ministrului de Interne.

Carmen Dan, reactie la criticile sefului DGA: E trist pentru mine ca un ofiter de cariera isi pune uniforma in cap in felul asta

Ministrul de Interne s-a aratat intristata de criticile pe care i le-a adus seful Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita. Carmen Dan a sustinut ca nu se astepta ca un ofiter de cariera sa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )