Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Popescu Tariceanu, declaratie dupa adoptarea Legilor Justitiei

Antena3 Antena3,
Catalin Popescu Tariceanu, declaratie dupa adoptarea Legilor Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat modificarile la Statutul judecatorilor si magistratilor si, de asemenea, s-a votat si proiectul de modificare a Legii ANI, al lui Florin Iordache, prin care interdictiile. continuă pe Antena3

Forumul Judecatorilor si Asociatia Procurorilor cer Parlamentului sa respinga modificarea legilor justitiei: Sunt aspecte de natura sa afecteze grav functionarea si independenta sistemului judiciar/ Cele doua asociatii avertizeaza ca isi rezerva dreptul

Forumul Judecatorilor si Asociatia Procurorilor solicita Parlamentului, intr-un comunicat comun, sa respinga pachetul legislativ vizand modificarea legilor justitiei, avertizand ca eliminarea independentei procurorului, infiintarea unei directii speciale de investigare a infractiunilor comise de magistrati si intarirea rolului ministrului justitiei sunt aspecte de natura sa afecteze grav functionarea si independenta sistemului judiciar. Cele doua asociatii reprezentative ale judecatorilor si procurorilor cer de asemenea Consiliului Superior al Magistraturii sa adopte urgent o DECLARATIE APEL in atentia puterii executive si puterii legislative pentru respectarea statului de drept si a recomandarilor Rapoartelor MCV.

VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei: Cateva sute de oameni s-au adunat in fata Parlamentului. Liderii USR si PNL, din nou printre manifestanti

Cateva sute de protestatari s-au adunat, luni seara, in fata cladirii Parlamentului, la o noua manifestatie impotriva modificarii legilor justitiei. Multimea scandeaza: :Hotii!, Nu vrem sa fim condusi de hoti! si Nu scapati!. Jandarmii au instalat garduri de protectie. Pe langa efectivele de jandarmi obisnuite, la protest sunt si jandarmi calare. La precedentul miting, prezenta acestora a provocat nemultumiri in randurile manifestantilor. Liderii USR si PNL se afla din nou printre manifestanti, dupa ce au participat si la protestul de duminica seara, din Piata Victoriei.

Presa internationala: Mii de romani au protestat in strada impotriva modificarii legilor justitiei

Presa internationala scrie despre manifestatiile impotriva Guvernului si a modificarii legilor justitiei care au avut loc duminica seara in Piata Victoriei din capitala si in mai multe orase. Mii de romani protesteaza la Bucuresti fata de modificarile propuse ale legilor justitiei, scrie Reuters, adaugand ca si in alte orase din Romania au avut loc proteste.

Nou protest impotriva modificarii legilor Justitiei in Piata Victoriei

Urmariti live https://www. privesc. eu/Arhiva/79296/Protest-in-Piata-Victoriei-fata-de-modificarile-legilor-Justitieiprotestul din Piata Victoriei fata de modificarile legilor Justitiei *Liderii opozitiei s-au alaturat protestatarilor *Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in tara si diaspora ------------- *ACTUALIZARE 18:45 in Piata Victoriei s-au strans pana acum aproximativ 3. 000 de persoane, potrivit Digi24. Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos, a declarat: De fiecare data cand au fost proteste si am fost in tara, am fost in Piata, ca cetatean roman. Intentionez, ca toata lumea de aici, sa imi folosesc in continuare vocea. Sunt cetatean, am drept de vot si ma intereseaza cum sunt reprezentata si in ce tara traiesc. *ACTUALIZARE 18:34 Numarul persoanelor care protesteaza la acest moment in Piata Victoriei a urcat la 1. 000, potrivit Digi24. Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie!, PSD, ciuma rosie!, Demisia! si Hotii!. *ACTUALIZARE 18:19 Aproximativ 500 de persoane s-au strans pana la acest moment in Piata Victoriei, potrivit televiziunilor de stiri. Printre ei se afla si liderii opozitiei, Ludovic Orban PNL), Raluca Turcan PNL), Dan Barna USR) si Dacian Ciolos Platforma 100). ------------- Un mars de comemorare a Regelui Mihai I este anuntat pentru astazi, in Capitala, urmat de un protest fata de actuala guvernare in Piata Victoriei.

VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei, la Parlament

Cativa protestatari s-au adunat, luni seara, in fata cladirii Parlamentului la o noua manifestatie impotriva modificarii legilor justitiei. De la ora 17. 00, AZI, are loc votul final in prima Camera decizionala Camera Deputatilor) pe modificarile la legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si votul pe modificari la legea ANI. Inca o data, PSD-ALDE isi bate joc de procedura parlamentara. Mai mult, furiseaza votul sub acoperirea sedintei solemne dedicate Regelui Mihai. De la ora 16. 00, HAI LA PARLAMENT, sa-i oprim!, au scris initiatorii protestului, pe pagina de Facebook a evenimentului.

VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei: Cateva sute de oameni s-au adunat in fata Parlamentului

Cateva sute de protestatari s-au adunat, luni seara, in fata cladirii Parlamentului, la o noua manifestatie impotriva modificarii legilor justitiei. Multimea scandeaza: :Hotii!, Nu vrem sa fim condusi de hoti! si Nu scapati!. Jandarmii au instalat garduri de protectie. Pe langa efectivele de jandarmi obisnuite, la protest sunt si jandarmi calare. La precedentul miting, prezenta acestora a provocat nemultumiri in randurile manifestantilor.

Membru CSM, judecatoarea Gabriela Baltag, contre la adresa procurorului general: Modificarile legilor Justitiei nu aduc ingradire sistemului judiciar

Judecatoarea Gabriela Baltag, membra a Consiliului Superior a Magistraturii CSM), a vorbit duminica, la Antena 3, despre modificarile legilor Justitiei, spunand ca nu exista prevederi in pachetul legislativ care sa ingradeasca sistemul judiciar.

Noi proteste impotriva modificarii legilor Justitiei

Piata Victoriei din Capitala a fost din nou, aseara, scena protestelor antiguvernamentale, mii de persoane manifestand impotriva incercarilor coalitiei PSD-ALDE de modificare a legilor Justitiei.

Judecatorul CSM Gabriela Baltag: Modificarile legilor Justitiei nu aduc ingradire sistemului judiciar

Judecatoarea Gabriela Baltag, membra a Consiliului Superior a Magistraturii CSM), a vorbit duminica, la Antena 3, despre modificarile legilor Justitiei, spunand ca nu exista prevederi in pachetul.

Liderii PNL si USR, in Piata Victoriei, la protestul fata de modificarea legilor Justitiei. Opozitia intentioneaza formarea unei entitati unice

Noi proteste impotriva modificarii legilor Justitiei au loc in Bucuresti si in alte orase din tara. in Capitala, in Piata Victoriei au venit si lideri ai opozitiei, Ludovic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )