Libnet.ro
UNICEF

12:15

Catalin Predoiu, la aniversarea DIICOT: Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale

Hotnews Hotnews,
 Catalin Predoiu, la aniversarea DIICOT: Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale

Catalin Predoiu a participat la reuniunea organizata cu prilejul implinirii a 15 ani de la infiintarea DIICOT, unde a precizat ca Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor pentru motivele pe care le-a prezentat public si a atras atentia ca seful CSM trebuie ales cu majoritate, nu la limita. continuă pe Hotnews

CATALIN PREDOIU, DESPRE DIICOT: E incarcata excesiv cu cauze minore, afectand concentrarea pe marile grupari de crima organizata

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu considera ca DIICOT e incarcata excesiv cu cauze minore, afectand concentrarea pe marile grupari de crima organizata si ca acest lucru trebuie corectat. De asemenea, in opinia sa, institutia trebuie sa comunice profesionist in cazurile complexe, informeaza News. ro.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale

Catalin Predoiu a anuntat ca Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din Justitie, date fiind opiniile magistratilor si criticile formulate in rapoartele.

Ministrul Justitiei anunta ca va promova desfiintarea Sectiei speciale

Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), printre motive aflandu-se si optiunile magistratilor consultati si criticile formulate in rapoartele de tara, a anuntat ministrul Catalin Predoiu, la reuniunea de la Constanta prilejuita de aniversarea a 15 ani de la infiintarea DIICOT.

Catalin Predoiu explica de ce nu a votat pentru noul sef al CSM: Presedintele nu trebuie determinat pe baza votului decisiv al unui factor politic

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a oferit pentru prima data explicatii cu privire la decizia sa de a se abtine de la votul pentru noul presedinte al Consiliului Suprem al Magistraturii, explicand ca acesta nu trebuie ales de un factor politic. Decizia de marti a lui Predoiu a dus la blocarea procedurii de alegere, decizia fiind amanata din cauza egalitatii de voturi din CSM.

Strategie lansata de Ministerul Justitiei: Detinutii pot fi reintegrati social cu ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane

Ministerul Justitiei MJ) a pus in dezbatere publica, joi, un proiect de hotarare privind aprobarea Strategiei nationale de reintegrare sociala a persoanelor private de libertate 2020-2024. Potrivit documentului, in penitenciare se aflau, la mijlocul anului 2019, putin peste 20. 000 de detinuti. Majoritatea acestor persoane apartin religiei ortodoxe, de aceea Ministerul arata ca implicarea BOR e relevanta pentru reintegrare.

Strategia nationala de reintegrare sociala pentru detinuti 2020-2024 a fost pusa in dezbatere de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica, joi, un proiect de hotarare privind aprobarea Strategiei nationale de reintegrare sociala a persoanelor private de libertate 2020 - 2024.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )