Libnet.ro
UNICEF

08:45

Catalin Predoiu explica de ce nu s-a pronuntat in dosarul 10 august: M-a costat foarte mult

Adevărul Adevărul,
Catalin Predoiu explica de ce nu s-a pronuntat in dosarul 10 august: M-a costat foarte mult

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat ca pozitia ministrului Justitiei fata de munca procurorilor trebuie sa fie retinuta in ceea ce priveste o eventuala pronuntare intr-un dosar. El a explicat ca acesta este motivul pentru care nu a facut afirmatii publice despre dosarul 10 august, insa a spus ca a avut incredere ca procurorii sefi vor lua o decizie in acord cu piesele din dosar. continuă pe Adevărul

Cum explica DIICOT decizia de a relua ancheta in dosarul 10 august

Ordonanta de redeschidere a anchetei in dosarul 10 august, semnata de procurorul-sef al DIICOT, Gior.

SEFA DIICOT INFIRMA ORDONANTA DE CLASARE IN DOSARUL 10 AUGUST Conducatorii Jandarmeriei nu scapa de acuzatii

Giorgiana Hosu, procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, a anuntat, ieri, ca a infirmat clasarea unora dintre acuzatiile impotriva sefilor Jandarmeriei din dosarul 10 august. Astfel, potrivit unui comunicat al DIICOT, s-a decis infirmarea solutiei de clasare sub aspectul savarsirii de catre Laurentiu Cazan, Chirica Mihai, Sindile Ionut si Sebastian Cucos a infractiunilor de abuz in serviciu, participatie improprie la purtare abuziva, participatie improprie la fals intelectual, participatie improprie la uz de fals, complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva. in cazul celor trei se redeschide urmarirea penala.

Dosarul 10 august. DIICOT redeschide ancheta in cazul sefilor Jandarmeriei. Solutia de clasare, infirmata

Sefa DIICOT a dispus infirmarea solutiei de clasare a acuzatiilor vizandu-i pe sefii jandarmeriei in dosarul 10 august. Astfel, se reia urmarirea penala impotriva acestora. ANALIZA Clasarea Dosarului 10 august - semne de intrebare si ignorarea unor standarde internationale in materia imprastierii in forta a protestatarilor.

Raluca Turcan: Decizia DIICOT privind dosarul 10 august este una justa. Adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii trebuie pedepsiti

Raluca Turcan a declarat ca decizia procurorului-sef al DIICOT Giorgiana Hosu de a infirma partial solutia de clasarea in dosarul 10 august si de a redeschide ancheta in cazul fostilor sefi ai Jandarmeriei, este una justa. Vicepremierul a adaugat ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii sa fie pedepsiti.

Dosarul 10 August: Sefa DIICOT a infirmat clasarea unora dintre acuzatiile aduse sefilor Jandarmeriei. Laurentiu Cazan, Sebastian Cucos si Ionut Sindile, anchetati din nou

Giorgiana Hosu, procurorul-sef DIICOT, a anuntat, marti, ca a infirmat clasarea unora dintre acuzatiile aduse sefilor Jandarmeriei in Dosarul 10 August. Infirmarea clasarii va trebui,.

DOSARUL 10 AUGUST: Curtea de Apel Bucuresti judecata azi decizia de redeschidere a anchetei

Curtea de Apel Bucuresti discuta astazi de la ora 14 confirmarea deciziei de redeschidere a anchetei din dosarul privind violentele jandarmilor de la mitingul Diasporei din 10 august 2018, potrivit portalului instantelor, conform G4media.

Procurorul DIICOT care a clasat partial dosarul 10 august nici macar nu i-a citat pe sefii Jandarmeriei sau vreo victima pentru audieri

Procurorul Doru Stoica, cel care a clasat acuzatiile la adresa sefilor Jandarmeriei, nu a readministrat probele stranse de Parchetul Militar in dosarul 10 august si nici nu a reaudiat suspectii, victimele si martorii, se arata in ordonanta de redeschidere a anchetei in acest caz, semnata de procurorul-sef al DIICOT, Giorgiana Hosu.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DOSARUL 10 AUGUST: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el, citat de News. ro.

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Informatii in exclusivitate din dosarul 10 august. Cine a gresit in dosar si de ce a fost redeschis

Antena 3 a obtinut informatii in exclusivitate despre redeschiderea dosarului 10 august. Este vorba despre acuzatiile de abuz in serviciu, purtare abuziva, fals intelectual, uz de fals, complicitate la abuz in serviciu si complicitate la purtare abuziva, acuzatii aduse fostilor sefi ai jandarmeriei, initial clasate. Jurnalistul Adina Anghelescu a intrat in direct printr-o convorbire telefonica si a dat detalii despre motivele redeschiderii dosarului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )