Libnet.ro
UNICEF

00:06

Catalin Predoiu: Tudorel Toader a inchis practic DNA

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu: Tudorel Toader a inchis practic DNA

Deputatul PNL Catalin Predoiu sustine ca, prin ordonanta de urgenta privind legile justitiei publicata marti, ministrul Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV a devenit un acronim pentru Marea. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu: Ministrul Toader a inchis practic DNA; ordonanta trimite acasa zeci de procurori DNA, oprind anchete, descurajand intreaga institutie

Deputatul PNL Catalin Predoiu a declarat ca prin ordonanta privind legile justitiei, publicata, marti, in Monitorul Oficial, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inchis practic DNA. Ordonanta trimite acasa zeci de procurori DNA, oprind, astfel, anchete, descurajand intreaga institutie, incurajand lumea coruptiei, sustine Predoiu.

Catalin Predoiu, reactie vehementa dupa OUG pe legile justitiei: Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV devine un acronim pentru Marea Coruptie Vesela

Deputatul PNL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, reactioneaza dur dupa publicarea Ordonantei de Urgenta OUG) pe legile justitiei, promovata de Tudorel Toader. Liberalul sustine ca, prin aceasta.

Catalin Predoiu,dupa ordonanta pe legile Justitiei: Tudorel Toader a nchis practic DNA

Fostul ministru al Justitiei, liberalul Catalin Predoiu, sustine ca ordonanta de urgenta promovata de Tudorel Toader inchide DNA. Predoiu se refera la articolul din OUG potrivit caruia pentru a ramane in functie procurorii din Parchetul General, DIICOT si DNA trebuie sa aiba o vechime de 10 ani in magistratura, iar in cazul DNA sa fi sustinut un concurs.

Tudorel Toader despre sefia DNA:Astazi nchei procedura. Ca trimitem, ca nu trimitem, vedeti azi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la intrarea la CSM, ca va lua o decizie in cursul acestei zile cu privire la propunerea Adinei Florea, la DNA, transmite Mediafax. Florea a primit, saptamana trecuta, aviz negativ din partea CSM.

Tudorel Toader: Nu spune nimeni ca a doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie neaparat altcineva

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat luni seara, la Antena 3, solicitat sa comenteze ce va face daca presedintele o va respinge pe Adina Florea in conditiile in care seful statului poate refuza o singura data si motivat propunerea, ca a doua varianta la sefia DNA nu trebuie sa fie neaparat altcineva.

SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Propunerea vine in pofida avizului negativ dat de CSM, care a acuzat rezistenta redusa la stres, capacitate scazuta de analiza si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. in conditiile in care poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei, ce crezi ca va face presedintele?Participa la sondajul HotNews. ro.

Tudorel Toader: Am transmis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi daca ii propune presedintelui ca Adina Florea sa fie noul sef al DNA! Tudorel Toader va analiza avizul negativ al CSM pentru cea pe care a propus-o in locul Laurei Codruta.

Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea n fruntea DNA / Aceasta a primit aviz negativ de la CSM, care a acuzat sincope n raportarea la valori precum onestitate si impartialitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror sef DNA. Adina Florea a primit in urma cu o saptamana aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii, care a vorbit despre o rezistenta la stres si o capacitate de analiza scazute si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. De notat ca presedintele poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei.

Tudorel Toader anunta daca Adina Florea va fi noul sef DNA

Ministrul Justitiei anunta astazi daca ii propune presedintelui ca Adina Florea sa fie noul sef al DNA! Tudorel Toader va analiza avizul negativ al CSM pentru cea pe care a propus-o in locul Laurei Codruta.

Tudorel Toader ignora avizul CSM si trimite candidatura Adinei Florea presedintelui Klaus Iohannis

Ministru justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA, cu toate ca CSM a avut un aviz negativ si extrem de critic la adresa candidatei lui Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )