Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu,dupa ordonanta pe legile Justitiei: Tudorel Toader a nchis practic DNA

Hotnews Hotnews,
 Catalin Predoiu,dupa ordonanta pe legile Justitiei: Tudorel Toader a nchis practic DNA

Fostul ministru al Justitiei, liberalul Catalin Predoiu, sustine ca ordonanta de urgenta promovata de Tudorel Toader inchide DNA. Predoiu se refera la articolul din OUG potrivit caruia pentru a ramane in functie procurorii din Parchetul General, DIICOT si DNA trebuie sa aiba o vechime de 10 ani in magistratura, iar in cazul DNA sa fi sustinut un concurs. continuă pe Hotnews

Catalin Predoiu, reactie vehementa dupa OUG pe legile justitiei: Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV devine un acronim pentru Marea Coruptie Vesela

Deputatul PNL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, reactioneaza dur dupa publicarea Ordonantei de Urgenta OUG) pe legile justitiei, promovata de Tudorel Toader. Liberalul sustine ca, prin aceasta.

Decizie de ultima ora: Guvernul modifica prin ordonanta legile justitiei. Luni, sedinta extraordinara

Guvernul se intruneste luni intr-o sedinta extraordinara in care va modifica prin ordonanta de urgenta legile justitiei. Proiectul de ordonanta a fost deja trimis la CSM zilele trecute. Sunt foarte.

SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Propunerea vine in pofida avizului negativ dat de CSM, care a acuzat rezistenta redusa la stres, capacitate scazuta de analiza si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. in conditiile in care poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei, ce crezi ca va face presedintele?Participa la sondajul HotNews. ro.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

Guvernul a adoptat OUG pentru Legile Justitiei

ACTUALIZARE - Toader: Eu nu am mers la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, la finalul sedintei de Guvern, ca nu a fost la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare. ------ *ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a declarat ministrul Tudorel Toader la Palatul Victoria. ------ Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

Legile justitiei, modificate: ce sa stii despre noutatile adoptate prin OUG

Pe 15 octombrie, Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a fost cel care a anuntat totul. Guvernul a introdus OUG pe legile justitiei in sedinta din 15 octombrie. Viorica Dancila, premierul Romaniei, a dat OUG si a plecat intr-o vizita in Turica si Emiratele Arabe Unite. E un [] .

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Tudorel Toader, declaratii despre cum se modifica legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Ordonanta de urgenta pe Legile Justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei a fost publicata, marti, in Monitorul Oficial. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni, dupa ce OUG a fost adiptata in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )