Libnet.ro
UNICEF

17:00

in cate localitati din Romania a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Hotnews Hotnews,
 in cate localitati din Romania a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

In Romania, rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori in 255 de localitati, intre care 15 orase si 22 de municipii, intre care Bucuresti, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bacau, Resita, Sfantu Gheorghe, Craiova sau Ramnicu Valcea, potrivit secretarului de stat Raed Arafat. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, despre bilantul alarmant din Romania. 255 de localitati au rata de incidenta peste 3 la mia de locuitori: De aici vine presiunea

Faptul ca situatia in spitale este una disperata nu mai este o noutate. Ceea ce nu stiam este, insa, numarul ingrijorator al localitatilor care depasesc rata de incidenta critica, de peste 3 cazuri la mia de locuitori. in cursul serii de ieri, Raed Arafat a prezentat oficial bilantul COVID-19 din Romania, iar din pacate, cifrele .

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

CORONAVIRUS |Peste 20 de localitati din Brasov au incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 intre 1,5 si 3 la mia de locuitori

Institutia Prefectului din Brasov a transmis luni ca doua localitati din judet, respectiv orasul Victoria si comuna Cristian, au depasit pragul de 4 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, iar alte ci.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii, obligatorie in toate spatiile publice deschise in Targu Mures si in alte sase localitati din judet

Purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din Targu Mures si si in alte sase localitati din judet, pe fondul cresterii numarului cazurilor pozitive de.

Orasul din Romania unde trenul a trecut zeci de ani prin cimitir. Cum a fost posibil asa ceva

Cimitirul este locul in care locatarii nu ar trebui deranjati niciodata, insa la noi in tara totul este posibil. Astfel, intr-o localitate din Romania, zeci de ani, prin cimitir a trecut zi de zi trenurile, unul dintre ele fiind chiar un accelerat. Abia din 2012 linia ferata a fost desfintata, iar mortii din cimitir si-au .

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic .

Artista din Romania, depistata cu Covid-19. Are nevoie disperata de ajutor pentru a trai

O interpreta de muzica populara de la noi le-a dat o veste trista fanilor sai. Aceasta a fost testata positiv cu coronavirus. Din pacate, starea in care se afla i-a socat pe cei mai multi. Cantareata are nevoie disperata de ajutor pentru a trai. O cantareata din Romania, infectata cu COVID-19. Striga disperat de ajutor .

Noul presedinte al Curtii Supreme de Justitie a Ungariei este originar din Romania

Un maghiar originar din Romania a devenit presedinte al Curtii Supreme de Justitie a Ungariei. Zsolt Andras Varga, nascut la Targu Mures, a fost ales in noua functie, luni, de catre Parlamentul Ungariei, cu 135 de voturi pentru si 26 impotriva.

Cum pot lua elevii si prescolarii caculatoare gratuit. Noul program din Romania

Noul program din Romania care le vine in ajutor invataceilor, dar si altor institutii. Asociatia Ateliere Fara Frontiere a lansat un nou program cu ajutorul carora unitatile de invatamant pot sa profite acum pentru a beneficia de zeci de calculatoarele. Totul gratuit! Dam Click pe Romania 2020: Elevii si prescolarii, calculatoare gratuit cu ajutorul noului .

Zonele de Rai din Romania. Locuri de vizitat pentru un city break de vis la tine in tara

Nu stiti nimic despre Romania dincolo de Dracula si de dragostea nationala pentru sarmale? Daca nu stiati inca, va spunem noi, Romania este intr-adevar un colt de rai, incredibila, cu peisaje de basm. Zonele de Rai din Romania Romania, din punct de vedere turistic, este o tara puternica, misterioasa, si plina de contraste. Romania este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )