Libnet.ro
UNICEF

14:30

De cate ori s-a testat Klaus Iohannis pentru COVID-19. Marturisirea neasteptata facuta de presedinte

Antena3 Antena3,
De cate ori s-a testat Klaus Iohannis pentru COVID-19. Marturisirea neasteptata facuta de presedinte

Klaus Iohannis a spus, miercuri, ca nu s-a testat pana acum niciodata pentru infectia cu COVID-19, deoarece nu a intrat in contact cu nicio persoana bolnava. Seful statului a explicat ca testarile pentru noul coronavirus se fac atunci cand exista o banuiala ca ar exista o posibila contaminare. continuă pe Antena3

De cate ori s-a testat presedintele Klaus Iohannis pentru COVID-19. Ce a raspuns seful statului (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a fost intrebat, printre altele, de cate ori s-a testat pentru.

Raspunsul presedintelui, intrebat de cate ori s-a testat pentru COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu s-a testat niciodata pentru COVID-19, pentru ca nu a fost in contact cu nicio persoana bolnava, a purtat masca si a evitat evenimentele aglomerate.

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

KLAUS IOHANNIS: E inadmisibil ca in anul 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a avut o intalnire cu premierul si ministrul justitiei pentru a discuta despre proiectele de legi de reparare a legilor justitiei modificate de PSD in Parlament.

KLAUS IOHANNIS: E inadmisibil ca in anul 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a avut o intalnire cu premierul si ministrul justitiei pentru a discuta despre proiectele de legi de reparare a legilor justitiei modificate de PSD in Parlament.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei despre Planului National de Investitii si de Relansare Economica: Mediul de afaceri ramane un partener deosebit de important

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o intrevedere cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR). La sedinta ce a avut loc la Palatul cotroceni, seful statului si liderii Coalitiei au d.

Klaus Iohannis ataca la CCR modificarea si completarea Ordonantei privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, miercuri, la Curtea Constitutionala, modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 222009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru.

Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European, in perioada 1-2 octombrie: Presedintele va pleda pentru o Piata Unica puternica si consolidata

Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles, in perioada 1-2 octombrie, anunta Administratia Prezidentiala. Summitul, planificat initial pentru 24 si 25.

Legea promulgata azi de Klaus Iohannis. Milioane de lei vor fi redistribuite

In iunie la Camera Deputatilor era depus un proiect de lege ce trebuia sa aprobe Ordonanta de Urgenta a Guvernului. Aceste acte normative au fost emise in contextul situatiei determinate de raspandirea coronavirusului. Astazi Klaus Iohannis a promulgat forma finala a acestui proiect. Legea promulgata azi de Klaus Iohannis Noua lege promulgata de Klaus Iohannis .

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si au decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )