Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cate pensii speciale sunt in Romania si cat s-a platit pentru ele anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Cate pensii speciale sunt in Romania si cat s-a platit pentru ele anul trecut

Peste 9 miliarde de lei au fost bugetati anul trecut pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu. in total, in Romania se platesc, anual, aproape 160. 000 de pensii speciale. CSM, despre impozitarea pensiilor speciale: Nu vom tolera sub nicio forma afectarea statutului magistratului Vom sesiza CCR si organismele internationaleTrei scenarii: Cam cati bani ar incasa statul din taxarea pensiilor mari si o posibila solutie. continuă pe Hotnews

Cate pensii speciale sunt in Romania si cat s-a platit pentru ele anul trecut

Peste 9 miliarde de lei au fost bugetati anul trecut pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu. in total, in Romania se platesc, anual, aproape 160. 000 de pensii speciale. CSM, despre impozitarea pensiilor speciale: Nu vom tolera sub nicio forma afectarea statutului magistratului Vom sesiza CCR si organismele internationaleTrei scenarii: Cam cati bani ar incasa statul din taxarea pensiilor mari si o posibila solutie.

Cate pensii speciale sunt in Romania. Categoria care primeste cei mai multi bani

Eugen Teodorovici a anuntat primele masuri votate in CEx PSD cu privire la rectificarea bugetara pregatita de Guvern. Ministrul de Finante a confirmat impozitarea pensiilor speciale. Este vorba de ceea ce.

Marius Budai spune cate pensii speciale sunt

Romania nu intra in colaps sub nicio forma din cauza pensiilor care nu sunt pe baza de contributivitate si nici din toata valoarea pensiilor celor 5 milioane de pensionari, a declarat, duminica seara, la Antena.

Cate pensii speciale sunt in Romania si cat s-a platit pentru ele anul trecut

Eugen Teodorovici a anuntat, luni, ca vrea sa aplice o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale care depasesc un anumit plafon. Ministrul Finantelor a avansat un plafon de 10. 000 de lei, dar a precizat.

PENSII SPECIALE. CSM, despre taxa de solidaritate: Nu toleram afectarea statutului magistratului

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sustine, in legatura cu taxa de solidaritate aplicata pensiilor speciale pe care a anuntat-o ministrul Eugen Teodorovici, ca nu va tolera sub nicio.

PENSII SPECIALE. Eugen Teodorivici, anunt surprinzator: Pensiile speciale vor fi impozitate

Eugen Teodorovici anunta primele masuri votate in CEx PSD cu privire la rectificarea bugetara pregatita de Guvern. Ministrul de Finante confirma impozitarea pensiilor speciale, dar si limitarea gratuitatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )