Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cate sectii vor exista in turul doi al alegerilor si ce baza materiala a cerut MAE de la AEP

B1 B1,
Cate sectii vor exista in turul doi al alegerilor si ce baza materiala a cerut MAE de la AEP

Romanii din diaspora vor putea vota in 835 de sectii de votare, in zilele de 22, 23 si 24 noiembrie, se arataintr-un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE), de marti. MAE a si. continuă pe B1

Ion Cristoiu, predictie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale: O rasturnare cum a fost in 2014 este imposibila

Ion Cristoiu a explicat la Antena 3 ce crede ca se va intampla in turul doi al alegerilor prezidentiale. Jurnalistul a precizat ca nu cede ca va exista o rasturnare de situatie, prin urmare Klaus Iohannis va.

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

Sedinta de urgenta la PNL. Liberalii hotarasc strategia de campanie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Liberalii se reunesc in sedinta saptamanala a Biroului Executiv in care vor prezenta si aproba strategia de campanie pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dupa ce aceasta a fost discutata cu.

Tudor Chirila, reactie vehementa la adresa candidatilor din turul doi la prezidentiale: Doi repetenti!

Antrenorul emisiunii de pe PRO TV a transmis un mesaj cat se poate de direct, legat de al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Scrutinul urmeaza sa aiba loc pe data de 24 noiembrie 2019, cand romanii vor fi chemati iarasi la urne pentru a putea sa isi aleaga viitorul conducator al tarii. Pe buletinele de .

LIVE - REZULTATE PROVIZORII DIN TARA Iohannis (37,79%) si Dancila (22,33%) se vor confrunta in turul doi al prezidentialelor. Au fost numarate toate voturile din tara si din strainatate

UPDATE Klaus Iohannis a obtinut 38% din voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale, fiind urmat de Viorica Dancila, cu 22,33%, si Dan Barna, are aproape 15%, dupa centralizarea voturilor din toate.

Dancila: Daca nu intram in turul doi, era un lucru de onoare, adica trebuia sa-mi depun mandatul

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, duminica seara, ca daca nu ar fi intrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, era un lucru de onoare sa isi depuna mandatul. Acum sunt in turul doi si cred ca la noi nu se pune problema acum de cine pastreaza puterea, a spus ea.

Cui va da UDMR voturile in turul doi al prezidentialelor

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Korodi Attila, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca pentru Uniune turul doi al alegerilor prezidentiale nu ar trebui sa reprezinte un stres si o.

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

USR-PLUS anunt de ULTIMA ORA despre turul doi al prezidentialelor. Ciolos: Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis Barna: Nu se pune problema sa acordam vreodata sprijin sau vot Vioricai Dancila

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna au anuntat, luni, ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis. Sper sa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )