Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cate zile de libertate castigase Liviu Dragnea pe baza recursului compensatoriu

Antena3 Antena3,
Cate zile de libertate castigase Liviu Dragnea pe baza recursului compensatoriu

Legea recursului compensatoriu a fost abrogata miercuri de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Totusi, aceasta va mai produce efecte: detinutii aflati acum dupa gratii vor beneficia in. continuă pe Antena3

Deputatii PSD i-au prelungit detentia lui Dragnea. Cate zile de libertate castigase fostul lider PSD pe baza recursului compensatoriu

Legea care a deschis portile puscariilor a fost abrogata de Parlament, insa, o vreme, va mai produce efecte pentru condamnatii aflati dupa gratii. Spre exemplu, Liviu Dragnea a castigat 5 saptamani de libertate ca urmare a legii adoptate de PSD in 2017, cand era la sefia social-democratilor. Totusi, daca recursul compensatoriu ar fi ramas in vigoare, Dragnea ar fi avut de castigat si mai multe zile de libertate.

Aproape 23.000 de detinuti eliberati din penitenciare in baza recursului compensatoriu incepand din octombrie 2017 si pana ieri - ANP

Aproape 23. 000 de detinuti au fost eliberati din penitenciare in baza recursului compensatoriu incepand din octombrie 2017, de cand a intrat in vigoare legea, si pana marti, potrivit unei situatii transmise de catre Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) la solicitarea HotNews. ro. Peste 2. 300 dintre detinutii eliberati au revenit in penitenciar.

Care este ziua exacta cand Liviu Dragnea va iesi din puscarie

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv cu executare in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019. El are de executat o pedeapsa de 3 ani si 6 luni, insa, ar putea fi eliberat mai devreme din penitenciar, in cazul in care va indeplini anumite conditii. Cand va iesi Liviu Dragnea din puscarie .

Digi24. CTP: Liviu Dragnea e un ayatollah al tupeului. Nu va renunta niciodata la lupta pentru putere

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, nu renunta la ideea revenirii la putere, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. Acesta este scopul mesajului de 1 Decembrie transmis de Dragnea, pe Facebook, spune gazetarul.

CTP, despre mesajul lui Liviu Dragnea din puscarie, de Ziua Marii Uniri. Este culmea tupeului!

Cristian Tudor Popescu a comentat mesajul postat de Liviu Dragnea pe Facebook, din spatele gratiilor, de Ziua Marii Uniri. Gazetarul este de parere ca fostul lider social-democrat nu a renuntat la lupta si vrea sa se intoarca in politica dupa ispasirea pedepsei pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. CTP crede .

Digi24: Anca Alexandrescu s-a intors. Fosta consiliera a lui Liviu Dragnea, plantata langa Viorica Dancila, a fost vazuta la biroul lui Ciolacu

Fosta consiliera a lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu a fost vazuta luni, la Palatul Parlamentului. Conform unor surse din PSD, aceasta incearca sa isi faca loc langa noua conducere a partidului, in special in anturajul presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Alexandrescu este considerata a fi cel mai apropiat colaborator al fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, ocupandu-se de imaginea si comunicarea acestuia.

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, luata cu asalt de oameni dupa mesajul acestuia de 1 Decembrie

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea a fost luata cu asalt de utilizatorii din mediul online, dupa ce fostul lider PSD a scris o postare de 1 Decembrie, din Peniteniciarul Rahova. La multi ani, Romania! Tara.

ZILE LIBERE 2020. Cate zile libere vor avea romanii anul viitor?

in 2020, romanii vor beneficia de 14 zile libere, dupa cum urmeaza: - 1 ianuarie miercuri) - 2 ianuarie joi) - 24 ianuarie Ziua Unirii Principatelor Romane vineri) - 17 aprilie.

Zile libere 2020. Cate zile libere vor avea angajatii in 2020

Numarul zilelor libere in 2020 cunoscute pana acum arata ca angajatii vor beneficia, prin lege, de 15 astfel de zile. Patru dintre ele pica in weekend, astfel incat vor fi efectiv 11 zile libere decretate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )