Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cateva mii de oameni au bogatii mai mari decat cei mai saraci 4,6 miliarde

România Liberă România Liberă,
Cateva mii de oameni au bogatii mai mari decat cei mai saraci 4,6 miliarde

Acestea sunt inegalitatile care genereaza falia periculoasa din lumea contemporana. Prapastia intre . continuă pe România Liberă

Tariceanu: Aberatiile legilor care reglementeaza pensiile au facut ca la unele structuri pensiile sa fie mai mari decat salariile

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, marti seara, ca parlamentarii formatiunii vor decide pozitia referitoare la pensiile speciale dupa ce vor vedea forma finala a legii, dar a precizat ca este o situatie care trebuie reglementata. Aberatiile legilor care reglementeaza pensiile au facut ca la unele structuri pensiile sa fie mai mari decat salariile, a spus Tariceanu.

Ministrul Finantelor revine cu date despre companiile Gabrielei Firea: 4.500 de oameni lucreaza in acestea, salariile sunt mai mari ca la privat

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, continua razboiul cu Gabriela Firea si revine cu date despre companiile municipale infiintate de aceasta. Citu afirma ca in cele 18 companii functionale lucreaza 4. 500 de oameni care au salarii mai mari decat in sectorul privat. Cati bani a luat Firea de la investitii pentru plata sinecurilor? Un miliard de lei, a scris Citu pe Facebook.

Studiu: Cei mai bogati 2000 de oameni au mai mult decat 60% din populatia lumii

Femeile sunt marile perdante ale repartizarii bogatiei la nivel mondial, iar cei 2. 153 de miliardari.

PSD sustine ca renuntarea la Prima Casa inseamna costuri mai mari pentru 30.000 de tineri anual

PSD sustine ca renuntarea la Programul Prima Casa inseamna costuri mai mari pentru cei 30. 000 de tineri care apelau anual la acest program, mentionand ca, in acest fel, ministrul liberal de Finante, Florin Citu, ia din buzunarul acestor familii peste 100. 000 lei.

EDITIE SPECIALA - COMPA IN ULTIMII PATRU ANI Performanta mai slaba decat a indicelui BET-XT, pentru Compa

Marcel Murgoci, Estinvest: Rezultatele din 2016 probabil au alimentat unele asteptari printre investitori privind distributia de dividende, fapt care in final nu s-a intamplat * Goldring: Este putin probabil ca societatea sa distribuie dividende in viitorul apropiat, fapt decisiv pentru cresterea cotatiei * Indiferent de evolutia pretului, lichiditatea actiunii CMP este scazuta, ceea ce reprezinta un risc ridicat pentru investitori, spun cei de la Goldring Actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au fost caracterizate, in ultimii patru ani, de doua perioa and 172;de dis and 172;tincte, respectiv o crestere pana in vara anului 2017, marcata de un maxim de 1,335 lei, urmata de un trend descendent care se deruleaza si in prezent, iar per ansamblu, titlurile companiei au avut o performanta mai slaba decat cea a indicelui BET-XT, din care fac parte.

FOTO Incendiile din Australia au scos la suprafata o structura complexa mai veche decat piramidele egiptene

O structura complexa mai veche decat piramidele egiptene a iesit la suprafata in urma incendiilor devastatoare de vegetatie din Australia, scrie presa internationala.

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, au informat marti Banca Angliei BOE) si Banca Centrala Europeana BCE), in contextul unei dezbateri tot mai aprige cu privire la viitorul banilor si controlul acestora, noteaza Mediafax.

PROTESTE in Franta: Manifestantii au taiat alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro de produse proaspete din lume (VIDEO)

Continua protestele la Paris. Angajatii francezi din energie ce protesteaza contra reformei pensiilor propuse de presedintele Emmanuel Macron au taiat marti alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro cu.

Sindicatele din Franta recurg la proteste extreme contra lui Macron: Au taiat alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro de produse proaspete din lume

Angajatii francezi din energie ce protesteaza contra reformei pensiilor propuse de presedintele Emmanuel Macron au taiat marti alimentarea cu enerrgie a celei mai mari piete angro cu produse proaspete din lume, Rungis, aflata langa Paris, a anuntat CGT, un sindicat din energie cunoscut pentru pozitia sa de extrema stanga, potrivit Reuters.

VIDEO Rusii vin cu o macheta a celei mai mari biserici ortodoxe din lume. Unde ar urma sa fie construita si ce o diferentiaza de Catedrala Mantuirii Neamului

Un influent lider spiritual din Rusia planuieste constructia celei mai mari biserici ortodoxe din lume, scrie znak. com, preluat de The Moscow Times.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )