Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, scandand impotriva legii privind carantinarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, scandand impotriva legii privind carantinarea

Cateva zeci de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de legea carantinei. Participantii nu poarta masti

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei. Participantii care initial s-au adunat pe trotuar au mers in mijlocul Pietei. Oamenii nu poarta masti de protectie si nu respecta regulile de distantare sociala. Jandarmerie: 13 amenzi date la protestul din Piata Victoriei.

Ludovic Orban: Credeti ca mitingul din Piata Victoriei s-a nascut din senin? Exista un adevarat bombardament de informatii false, care se regaseste si in alte societati europene (VIDEO)

Ludovic Orban a sugerat ca mitingul din Piata Victoriei, la care s-au adunat sute de persoane pentru a protesta impotriva proiectului privind carantina si izolarea, a fost pregatit din timp si a marturisit ca nu.

NEWS ALERT Protest in Piata Victoriei. Sute de manifestanti scandeaza fata de legea carantinarii (VIDEO)

Sute de persoane s-au adunat duminica seara in Piata Victoriei din Capitala pentru a manifesta fata de legea carantinei impusa in contextul pandemiei declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, care a ge.

FOTO Protest fara masti de protectie in Piata Victoriei: Vrem eliberare, nu carantinare. Jandarmeria a dat amenzi de peste 16.000 de lei

Un protest la care participa persoane care reclama abuzuri ale autoritatilor in legatura gestionarea pandemiei de coronavirus a avut loc, duminica, in Piata Victoriei. Oamenii au protestat fata de dictatura sanitara si cei mai multi nu au purtat masti de protecie si nu au respectat distanta fizica. Participantii au cerut libertate si au strigat Hotii, Criminalii, dar si Vrem eliberare, nu carantinare.

Protest in Piata Victoriei din Bucuresti. Sute de oameni, fara masti de protectie, manifesteaza impotriva legii carantinarii

Protest in Piata Victoriei fata de restrictiile impuse de Guvern. Aproximativ 200 - 300 de oameni au iesit in Piata Victoriei fara masti de protectie, manifestand impotriva legii carantinarii si izolarii. Oamenii striga Jos dictatura!.

Ludovic Orban, despre protestul fara masti din Piata Victoriei: A fost pregatit, s-a facut mobilizarea

Premierul Ludovic Orban a declaratca protestul organizat in Piata Victoriei fata de masurile adoptate de Guvern a fost pregatit si ca s-a facut o mobilizare pentru organizarea acestuia.

Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

Protest in Piata Victoriei din Bucuresti. Sute de oameni, fara masti de protectie, manifesteaza impotriva legii carantinarii

Protest la Guvern fata de restrictiile impuse de Guvern. Aproximativ 200 - 300 de oameni au iesit in Piata Victoriei fara masti de protectie, manifestand impotriva legii carantinarii si izolarii. Oamenii striga Jos dictatura!.

Orban, despre mitingul anuntat in Piata Victoriei: ii indemn pe oameni sa nu iasa la astfel de mitinguri, se pun in pericol

Premierul Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa nu participe la mitingul anuntat pe retelele de socializare pentru acest weekend in Piata Victoriei din Bucuresti, subliniind ca acestia se pun pe sine in pericol si se situeaza fatis impotriva unor reglementari legale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )