Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu. A primit o lovitura dura in ultimii ani

Playtech Playtech,
Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu. A primit o lovitura dura in ultimii ani

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? Nu a mai facut profit din 2016, iar in ultimii ani a primit o lovitura dura. Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? indragita prezentatoare de televiziune, considerata drept un om bun si bland de majoritatea oamenilor cu care a intrat in contact, a murit intr-un mod fulgerator . continuă pe Playtech

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Cum si-a castigat existenta Cristina Topescu: Nu-mi plac oamenii care asteapta de la altii

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Tango, Cristina Topescu marturisea ca a inceput sa-si castige singura existenta inca de la varsta de 18 ani. Aceasta a explicat ca a fost nevoita sa faca traduceri de filme pentru a castiga bani.

Cristina Topescu a murit. Carmen Avram: Tot astept sa-mi spuna cineva ca nu e adevarat

Jurnalista Carmen Avram a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care isi arata regretul fata de moartea prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. Tot astept sa-mi spuna cineva ca nu e adevarat, a scris Carmen Avram.

Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Afaceristul suceveanStefan Mandachi,devenit cunoscut in intreaga tara dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a povestit intr-o postare pe Facebook prima si ultima discutie pe care a avut-o cu Cristina Topescu.

Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune. A lucrat impreuna cu Andreea Esca la PRO TV

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani. Politistii au gasit-o, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Ea a fost corespondent, prezentator de stiri si moderator de emisiuni, iar colegii de breasla au primit cu durere vestea trecerii in nefiinta. Cum arata Cristina Topescu la inceputul carierei in televiziune Cristina Topescu .

Cristina Topescu, despre singuratate: Ma mai consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri

Cunoscuta si apreciata de zeci de oameni, Cristina Topescu a murit totusi in singuratatea caminului ei, inconjurata doar de cei sapte caini pe care ii iubea nespus. Jurnalista a vorbit in trecut despre singuratate, marturisind ca a ajuns sa creada ca doar oamenii cu adevarat puternici pot trai si singuri.

Testamentul verbal lasat de Cristina Topescu. S-a gandit la ei pana in ultima clipa

Jurnalista Cristina Topescu s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Vedeta a fost gasita moarta, inconjurata de singurele fiinte pe care le-a iubit cu adevarat.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )