Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cati bani cere iubitul Biancai Dragusanu pe vila impresionanta din Pipera. Suma fabuloasa

Playtech Playtech,
Cati bani cere iubitul Biancai Dragusanu pe vila impresionanta din Pipera. Suma fabuloasa

Fostul sot si actualul iubit al Biancai Dragusanu, Alex Bodi, a luat hotararea sa isi vanda vila din Pipera, Cladirea este una impresionanta, iar suma ceruta este la fel. Cati bani cere iubitul Biancai Dragusanu, Alex Bodi, pe vila sa din Pipera. Suma este fabuloasa Alex Bodi a decis sa-si vanda superba proprietate pe care . continuă pe Playtech

Cati bani cere iubitul Biancai Dragusanu pe o vila in Pipera. Suma este astronomica

Iubitul Biancai Dragusanu si-a scos la vanzare vila din Pipera! Alex Bodi, afaceristul excentric cu care blondina are o relatie tumultoasa, cere o suma exorbitanta pentru palatul in stil mediteranean. Alex Bodi si-a scos palatul la vanzare Ziua si o noua idee de afacere, ca doar cu asta se ocupa iubitul Biancai Dragusanu. Poate fi .

Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei. Cat costa vila superba din Corbeanca

Vestea divortului Ancai Turcasiu a luat showbiz-ul romanesc pe nepregatite, dar surse apropiate celor doi spun ca era inevitabil, avand in vedere ca erau deja despartiti de la o vreme incoace. Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei in cei 22 de ani de casnicie era de astetpat ca cei doi sa acumuleze .

Suma impresionanta pe care a castigat-o Vulpita, dupa 6 luni in care a aparut aproape zilnic la Acces Direct. Incredibil cati bani a facut si din muzica

Mai bine de sase luni, telenovela Vulpita si Viorel a tinut cu sufletul la gura publicul emisiunii Acces Direct. Astfel, nu este de mirare faptul ca Antena 1 a fost lider de audienta zile la rand, dupa cum chiar Mirela Vaida a tinut sa informeze pe toata lumea. De la prima sa aparitie televizata, Veronica .

Veste incredibila in TV. Brigitte Pastrama i-a luat fata Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu, asuprita de bruneta care de o vreme acapareaza ziarele de scandal! Brigitte si Pastrama i-au suflat un proiect care ar fi putut sa o propulseze de-a dreptul pe blondina. Brigitte Pastrama i-a luat fata Biancai Dragusanu. I-a suflat un proiect mult visat Rivalitatea dintre cele mai mari dive de la noi sta sa .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Cati bani incaseaza la pensie un politist de la Rutiera. Aceasta este suma la care poate ajunge lunar

Daca esti sofer este imposibil sa nu dai in trafic, macar odata, de un agent de politie rutiera. Ei sunt cei care vegheaza la bunul mers al lucrurilor in trafic si tot ei sunt cei care iti pot da amenzi daca ai incalcat regulile de circulatie. Cati bani incaseaza la pensie un politist de la .

De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode spune ca infrastructura de transport din Romania are nevoie de investitii foarte mari. Despre ce sume este vorba De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor intr-o conferinta de presa, Lucian Bode a prezentat planul investitional pentru dezvoltarea infrastructurii pentru urmatorii 10 ani, din cadrul .

Cati bani costa noua Dacia Logan. Are cutie automata si arata excelent

Uzinele Dacia vin cu o varianta de Logan care va fi adorata de femeile din toata lumea! Aceste autoturisme vor veni din fabrica cu o cutie de viteze asemanatoare cu cea automata. Asadar, nu va mai fi nevoie sa schimbam vitezele si ne putem concentra pe sofat. Iata cati bani costa noua Dacia Logan cu .

Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Legumele si fructele au preturi accesibile in Germania, iar asta datorita lucratorilor est-europeni, printre care multi romani, care muncesc din greu, dar care de multe ori nu primesc nici macar salariul minim pe economie, sustine un reportaj Bayerische Rundfunk. Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Astfel, televiziunea germana a prezentat cazul .

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )