Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cati bani costa incinerarea Cristinei Topescu. Cand poate fi ridicata urna cu cenusa

Playtech Playtech,
Cati bani costa incinerarea Cristinei Topescu. Cand poate fi ridicata urna cu cenusa

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu este incinerat, joi, la Crematoriul Uman din Capitala. Jurnalista a incetat din viata in perioada dintre Craciun si Revelion si a fost gasita de politisti abia duminica, 12 ianuarie, dupa ce au fost alertati de o vecina care a anuntat ca nu a mai vazut-o de trei saptmani. UPDATE: Corpurile . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Adevarul despre incinerarea Cristinei Topescu. De ce nu va avea parte de slujba religioasa

Fosta prezentatoare de stiri a murit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timpul sarbatorilor. Decesul sau a fost confirmat de catre politisti duminica, pe 12 ianuarie, in urma unui apel la 112 din partea vecinilor. Cristina Topescu nu va fi inmormantata religios asa cum se obisnuieste. Vedeta de televiziune s-ar fi stins in somn, .

De ce nu poate fi stabilita cauza mortii Cristinei Topescu. Cand vor aparea primele rezultate ale analizelor

Medicii legisti au efectuat, luni, autopsia Cristinei Topescu, insa nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs in jurul datei de 31 decembrie 2019, intrucat trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie. Ea va fi incinerata, miercuri, in cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman. Medicii legisti nu au .

Incinerarea Cristinei Topescu. De ce este arbitrara decizia Bisericii Ortodoxe de a-i refuza slujba religioasa

Hotararea privind incinerarea trupului neinsufletit al cunoscutei prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu readuce subiectul in centrul atentiei opiniei publice. Datele arata ca 0,55% din decedatii din Romania sunt incinerati.

Trupul CRISTINEI TOPESCU a fost incinerat! Ce se va intampla cu cenusa regretatei jurnaliste! Imagini emotionante de la crematoriu (VIDEO)

Incinerarea Cristinei Topescu s-a incheiat la Crematoriu Vitan-Barzestsi. Familia si apropiatii Cristinei Topescu si-au luat joi ramas bun de la fosta realizatoare tv! Conform ultimei dorinte a jurnalistei,.

Incinerarea Cristinei Topescu: Stefan Banica Jr. a facut GESTUL EXTREM la crematoriu! Nu a mai suportat DUREREA

Printre personalitatile care au venit la cimitirul Vitan Barzesti din Capitala pentru a-si lua ramas bun de la Cristina Topescuse numara si celebrul cantaretStefan Banica Jr, care in trecut.

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu. A primit o lovitura dura in ultimii ani

Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? Nu a mai facut profit din 2016, iar in ultimii ani a primit o lovitura dura. Cati bani castiga cu adevarat Cristina Topescu? indragita prezentatoare de televiziune, considerata drept un om bun si bland de majoritatea oamenilor cu care a intrat in contact, a murit intr-un mod fulgerator .

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, depus la Bellu. Incinerarea va avea loc joi

Trupul Cristinei Topescu a fost depus miercuri la Capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care au cunoscut-o si apreciat-o sa ii poata aduce un ultim omagiu pana joi dimineata.

Prietena Cristinei Topescu rupe tacerea. Jurnalista nu avea bani nici macar pentru chirie. Cat de greu i-a fost in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. Moartea acesteia a fost confirmata duminica, pe 12 ianuarie, de catre autoritati. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare, dar si ca ramasitele pamantesti ale acesteia se .

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

Cum a aparut Stefan Banica Jr la capataiul Cristinei Topescu. Oamenii au fost coplesiti de emotie

Cantaretul le-a oferit tuturor momente emotionante, odata ce-a ajuns la capataiul Cristinei Topescu. Jurnalista de 59 de ani a fost condusa pe ultimul drum, astazi, insa intr-un mod ceva mai diferit fata de alte vedete de la noi, cand au trecut in nefiinta, fiind incinerata. Fosta prezentatoare a fost gasita fara suflare in casa, duminica, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )