Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani au folosit candidatii la prezidentiale in primele doua tururi. Viorica Dancila, prima la cheltuieli

Adevărul Adevărul,
Cati bani au folosit candidatii la prezidentiale in primele doua tururi. Viorica Dancila, prima la cheltuieli

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat joi care este valoarea totala a contributiilor electorale depuse de candidati pentru finantarea campaniei la prezidentiale. Astfel, pentru primul tur, cifra totala a fost de 70. 904 lei, in timp ce in turul doi a fost 1. 000 lei. Potrivit AEP, in ambele tururi, Viorica Dancila a cheltuit cei mai multi bani. continuă pe Adevărul

Basescu: Personal, nu am convingerea ca Guvernul Orban va emite ordonanta pentru primari in doua tururi

Europarlamentarul Traian Basescu se arata sceptic cu privire la faptul ca Guvernul va adopta inainte de alegerile locale de anul viitor o ordonanta care sa prevada alegerea primarilor din doua tururi de scrutin. Basescu spune ca un astfel de demers se va lovi de opozitia unor primari cu interese.

Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, cu liderii USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderii USR PLUS si pre.

Liderul PMP, intrevedere cu premierul Ludovic Orban. Tomac: Discutiile au vizat, printre altele, numarul de parlamentari pentru diaspora, alegerea primarilor in doua tururi si Republica Moldova

Eugen Tomac, liderul PMP, a discutat cu premierul Ludovic Orban, joi, despre nevoia de a mari numarul de parlamentari din diaspora, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, extinderea retelei.

Klaus Iohannis: Eu cred ca primarii ar trebui alesi in doua tururi, iar sefii de Consilii Judetene, dintre consilieri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, dar crede ca sefii Consiliilor Judetene ar trebui sa sa fie alesi dintre.

Ce spune Ludovic Orban despre revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, faptul ca PNL va sustine in Parlament revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, in conditiile in care exista in procedura legislativa un proiect al USR pentru modificarea legii privind alegerea autoritatilor locale.

Cati bani primeste lunar Ilie Nastase de la statul roman. Ce scrie pe talonul de pensie: Este o umilinta!

Ilie Nastase a dezvaluit cati bani primeste de la statul roman, in fiecare luna, in calitate de persoana care a iesit la pensie. Fostul mare tenismen are varsta de 73 de ani si beneficiaza de o pensie militara, iar spre surpriza multora, a cerut ca talonul de pensie sa ii fie aratat, in fata camerelor .

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Suma uriasa cheltuita in campania electorala la prezidentiale. Cati bani au avut Dancila, Barna si Iohannis din surse private. Cifre oficiale AEP

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat joi ca valoarea totala a contributiilor electorale depuse de competitori pentru finantarea campaniei la alegerile prezidentiale pentru pentru primul tur de.

Ludovic Orban s-a intalnit cu liderii USR-PLUS. Printre temele discutate s-a regasit si alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri dimineata cu liderii Aliantei USR PLUS, Dan Barna, respectiv Dacian Ciolos. La finalul reuniunii cele doua parti au convenit sa se intalneasca periodic precum si ca Alianta USR PLUS sa sprijine Guvernul pentru indeplinirea obiectivelor comune.

Cati bani primesc Serviciile la rectificare

Institutii precum Serviciul Roman de Informatii SRI), Serviciul de Protectie si Paza SPP) si Serviciul de Informatii Externe vor primi mai multi bani la rectificarea ce urmeaza a fi adoptata saptamana aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )