Libnet.ro
UNICEF

22:30

Pe cati parlamentari trebuie sa convinga Ludovic Orban pentru a vota guvernul PNL

Antena3 Antena3,
Pe cati parlamentari trebuie sa convinga Ludovic Orban pentru a vota guvernul PNL

Ludovic Orban are nevoie de 233 de voturi pentru a-si implini visul, iar cabinetul sau sa se instaleze la Palatul Victoria. Fata de motiunea de cenzura, calculele de acum sunt mult mai complicate din cauza conditiilor. continuă pe Antena3

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

VIDEO Iohannis: Am decis sa desemnez prim-ministrul in persoana lui Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul .

Victor Ponta, sfat de strategie pentru Ludovic Orban: Sa stranga 233 de semnaturi de la parlamentari pana la investirea Guvernului

La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Iohannis, Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat un sfat de strategie:asa cum a procedat spunand canu depune motiunea de.

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

INTERVIU. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru functia de premier: Obiectivul nostru este sa crestem venitul romanilor. Trebuie sa se bazeze pe dezvoltare economica, pe investitii

Ludovic Orban, seful PNL si propunerea partidului pentru functia de premier, a acordat un interviu in care a spus ca exista o mare posibilitate ca noul guvern sa fie PNL sau sa se creeze o coalitie de.

Ludovic Orban: Pana in data de 22 decembrie nu se pot organiza alegerile anticipate. Trebuie sa instalam un guvern legitim care sa repare ce se poate repara (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pana la finalul lunii decembrie nu se pot organiza alegeri anticipate. Pana in data de 22.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )