Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce au cautat cel mai des romanii pe Google in 2017: De la ciorba de miel la Ileana Ciuculete

B1 B1,
Ce au cautat cel mai des romanii pe Google in 2017: De la ciorba de miel la Ileana Ciuculete

Febra Black friday, rezultatele la bacalaureat, moartea Ilenei Ciuculete sau cum se prepara ciorba de miel au fost printre cele mai importante subiecte pe care romanii le-au cautat pe Google,. continuă pe B1

Cel mai tare truc! Cum sa-ti pastrezi pielea mainilor catifelata si sanatoasa iarna

Unul din lucrurile cu care ne confruntam cel mai des in timpul iernii este pielea uscata si crapata a mainilor. Iar cand lucrurile se inrautatesc, pielea se poate decoji sau se pot.

Romanii vor sa se vada mai des cu cei dragi/ 3 din 10 se implica in actiuni de voluntariat/ Jumatate ar accepta un salariu mai mic, dar mai putin stres/ 3 din 10 romani isi inchid telefonul si facebook-ul dupa-amiaza(studiu)

Par sa apara schimbari in comportamentul romanilor, arata un studiu al Hunters, noua divizie de trenduri a companiei de cercetare Unlock Market Research. Acesta lanseaza primul studiu national complex care masoara tendintele in stilul de viata al romanilor in 2018, datele fiind colectate timp de un an. Studiul arata cum oamenii si-au regandit modul in care traiesc, acestea fiind prezentate sub forma a 15 trenduri sociale si profesionale. : romanii vor sa se vada mai des cu cei dragi si simt nevoia sa se implice activ pentru o Romanie mai buna; 3 din 10 se implica deja in actiuni de voluntariat, iar peste jumatate dintre romani prefera un salariu mai mic, dar care sa le ofere mai mult timp liber si mai putin stres. In plus, 3 din 10 romani au inceput sa isi inchida telefonul si facebook-ul dupa-amiaza si in weekend-uri, pentru a avea mai mult timp pentru ei.

Cel mai mare sondaj international de Craciun realizat de Ferratum compara comportamentele consumatorilor din peste 20 de tari

Peste 21. 000 de gospodarii au participat la Barometrul de Craciun Ferratum Grup 2017, sondaj efectuat al patrulea an consecutiv. Deci, care sunt cele mai populare achizitii de Craciun si ce tara va cheltui cel mai mult 523;n aceasta vacanta? Cumparaturile vor fi realizate online sau prin intermediul magazinelor traditionale?.

VIDEO Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2018. The shape of water, cel mai nominalizat film

Nominalizarile pentru premiile Globurile de Aur 2018, organizate de catre Asociatia presei straine de la Hollywood HFPA), au fost anuntate, luni, relateaza presa internationala. Printre filmele intrate in cursa pentru cel mai bun film drama se afla Dunkirk, al regizorului Christopher Nolan, si The shape of water, al lui Guillermo del Toro. La categoria cel mai bun film de comedie sau musical, printre filmele nominalizate de afla Lady Bird, al Gretei Gerwig, si The Disaster Artist, regizat de James Franco. The shape of water conduce nominalizarile de pana acum, filmul fiind trecut atat la premiile pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film drama, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita, Sally Hawkins.

Monica Macovei ii scrie comisarului european pentru Sanatate cu privire la criza de imunoglobulina din tara noastra: Daca mecanismul de protectie civila este cel mai rapid raspuns la aceasta criza, atunci va indemn sa il activati

Europarlamentarul roman Monica Macovei i-a transmis o scrisoare comisarului european pentru Sanatate Vytenis Andriukaitis, cerandu-i sa intervina rapid pentru solutionarea crizei de imunoglobuline cu care se confrunta sute de bolnavi din Romania. Macovei ii explica oficialului UE ca este vorba de o problema deosebit de urgenta, situatia fiind critica pentru aproximativ 100 de copii, a caror viata este in prezent in pericol din cauza lipsei acestui tratament, si il indeamna sa activeze mecanismul de protectie civila daca acesta este cel mai rapid raspuns.

Congo: 15 soldati ONU ucisi. Cel mai sangeros atac impotriva Castilor Albastre, din ultimele decenii

Sangerosul atac din Republica Democrata Congo asupra unei baze a Castilor Albastre tanzaniene s-a soldat cu 15 morti si cel putin 53 de raniti, a anuntat vineri, intr-o declaratie,.

S-A AFLAT! Cine a cumparat CEL MAI SCUMP tablou din istorie, Salvator Mundi de Da Vinci

O intreaga lumea s-a intrebat cine este cel care si-a permis sa dea peste 450 de milioane de dolari pentru tabloul lui Leonardo da Vinci, Salvator Mundi. Ei bine, misterul a fost dezlegat. Presa.

Cel mai bun remediu natural pentru sforait

Sforaitul poate fi cauzat de o obstructie sau de alte dificultati respiratorii, care poate fi sporadic sau permanent. insa, pentru unii oameni este o problema cronica si un simptom al apneei de somn. in plus, sforaitul este astazi una dintre cele mai comune tulburari ale somnului in intreaga lume.

De ce racim mai des in timpul iernii?

O racealaeste o infectie virala usoara a nasului, a gatului, a sinusurilor si a cailor respiratorii superioare care produce, stranut, durere in gat, nas infundat si tuse. Dureaza de la 3 la 10 zile.

La ce seriale s-au uitat romanii pe Netflix in 2017 si pe care au facut binging INFOGRAFIC

Reprezentantii Netflix au dat publicitatii pentru prima data informatii privind obisnuintele de consum ale utilizatorilor din Romania, dezvaluind ce seriale au devorat si pe care le-au savurat in 2017.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )