Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cauza mortii lui Andrei Gheorghe: Stop cardio-respirator

B1 B1,
Cauza mortii lui Andrei Gheorghe: Stop cardio-respirator

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti inlocuinta acestuia, transmit surse judiciare. continuă pe B1

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

LOVITURA DE TEATRU in cazul mortii lui Andrei Gheorghe! Politistii au deschis DOSAR PENAL! Jurnalistul a fost gasit...

Andrei Gheorghe a fost gasit mort in dupa amiaza zilei de luni, in baia din casa lui. Potrivit lui Dragos Romanescu, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, apelul la 112 a fost facut in jurul orei 22 de catre un i.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

VIDEO Andrei Gheorghe a murit / Cauza mortii: stop cardio-respirator / Politia deschide un dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore. Politia va deschide in acest caz un dosar de moarte suspecta. Ultimul mesaj postat pe Facebook pe 19 februarie pentru fanii sai: Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale. Vezi in text ultima iesire publica, cea mai viralizata emisiune si cel mai controversat moment.

Andrei Gheorghe: Sunt obosit si drumul nu se mai zareste

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani in urma unui stop-cardiorespirator. in urma cu jumatate de an, realizatorul radio-tv postase un mesaj infiorator de trist pe contul sau de Facebook. Sint obosit.

Mesajul plin de tristete al Andreei Esca dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Asa l-am descoperit. Asa e ramas pana ieri

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, in varsta de 56 de ani, a fost gasit,luni seara, decedat la locuinta sa din Pipera. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop.

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Cum l-a descoperit Lucian Mindruta pe Andrei Gheorghe in anii 90

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Celebrul realizator radio-tv s-a stins din viata in urma unui stop cardio-respirator in casa sa din Voluntari. Prietenii si publicul deplang disparitia sa subita. Dupa tr.

Andrei Gheorghe, CAUZA DECESULUI: Rezultatul testului toxicologic! Ce spun medicii

Ies la iveala noi detalii despre moartea omului de radio Andrei Gheorghe. Potrivit unor surse judiciare, acesta avea afectiuni cardiace si suferise in trecut un infarct. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost dus la.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )