Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cauza mortii lui Ilie Balaci. A fost deschis si un dosar penal

Adevărul Adevărul,
Cauza mortii lui Ilie Balaci. A fost deschis si un dosar penal

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci. continuă pe Adevărul

A fost stabilita cauza mortii lui Ilie Balaci. Care este rezultatul autopsiei

Autopsia a aratat ca Ilie Balaci a murit in urma unui stop cardio-respirator, iar fosta legenda a Universitatii Craiova va fi inmormantata marti, la cimitirul Sineasca, unde este inmormantat si tatal.

E OFICIAL! S-a stabilit CAUZA MORTII lui Ilie Balaci. Nu a facut ATAC CEREBRAL

S-a incheiat autopsia in cazul lui Ilie Balaci. Medicii legisti care au efectuat autopsia au stabilit cauzele decesului marelui fotbalist, conform Ziare. com. Balaci ar fi murit dupa o insuficienta respiratorie.

E OFICIAL! S-a stabilit CAUZA MORTII lui Ilie Balaci. Nu a facut ATAC CEREBRAL, ci ...

S-a incheiat autopsia in cazul lui Ilie Balaci. Medicii legisti care au efectuat autopsia au stabilit cauzele decesului marelui fotbalist, conform Ziare. com. Balaci ar fi murit dupa o insuficienta respiratorie.

Dosar penal in cazul mortii lui Ilie Balaci

Reprezentantii IPJ Dolj au anuntat ca politistii de la Sectia 4 Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, in cazul decesului fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Anterior,.

Cauza oficiala a mortii lui Ilie Balaci. Fostul mare fotbalist va fi inmormantat marti!

Medicii au efectuat la cererea familiei fostului mare fotbaslist autopsia pentru a oferi un raspuns cu privire la cauzele mortii lui Ilie Balaic la varsta de 62 ani, aparent fara sa fi suferit de vreo boala cronica.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

Ministerul Sanatatii declanseaza o ancheta in cazul mortii lui Ilie Balaci. Se verifica interventia Ambulantei

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci.

Ministrul Sanatatii a dispus ancheta n cazul mortii lui Ilie Balaci. Se va face un raport privind interventia ambulantei

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat luni, la Digi 24, ca a dispus efecutarea unei anchete care sa verifice modul in care s-a desfasurat interventia serviciului de ambulanta in cazul fotbalistului Ilie Balaci, dupa ce familia acestuia a ridicat suspiciuni vizand atat procedura, cat si medicatia care i-a fost prescrisa sportivului.

Cum s-a intervenit minut cu minut n cazul mortii lui Ilie Balaci - Autospeciala de top, echipaj SMURD, resuscitare de o ora si jumatate

Angajatii Serviciului de Ambulanta Dolj vorbesc despre interventia, minut cu minut, in ziua decesului lui Ilie Balaci. Conducerea Ambulantei a trimis la locuinta in care a murit Balaci o autospeciala de top. Un al doilea echipaj SMURD a ajuns la 37 de minute dupa apel.

Scrisoarea emotionanta a lui Ladislau Boloni dupa moartea lui Ilie Balaci: Am zarit o stea cazatoare, gonea stralucitoare lasnd n urma ei o coama blonda. O gaseam frumoasa, dar si foarte, foarte trista. Si de nenteles

Vestea mortii lui Ilie Balaci avea 62 de ani) a luat prin surprindere pe toata lumea, Minunea Blonda parasind aceasta lume dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Bun prieten cu Balaci, Ladislau Boloni a scris o scrisoare emotionanta despre disparitia acestuia.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )