Libnet.ro
UNICEF

17:30

Caz revoltator. Un politist examinator a adormit langa un candidat care sustinea proba la traseu pentru permisul auto (VIDEO)

B1 B1,
Caz revoltator. Un politist examinator a adormit langa un candidat care sustinea proba la traseu pentru permisul auto (VIDEO)

Situatiaalarmanta s-a produs in municipiul Suceava. Un politist-examinator a fost surprins in trafic in timp ce dormea in timpul examenului pentru obtinerea permisului. continuă pe B1

VIDEO Politist examinator acuzat ca a adormit in timpul unei probe practice pentru obtinerea permisului auto

Este ancheta interna la Serviciul de Permise Auto Suceava, dupa aparitia in spatiul public a unui clip in care se observa cum un politist examinator sta cu barbia in piept si cu ochii inchisi in timpul unei probe practice pentru obtinerea permisului de conducere. Cel care a publicat filmuletul sustine ca politistul dormea.

Video. Incredibil, dar adevarat! Politist examinator, filmat in timp ce trage un pui de somn alaturi de un candidat care sustine examenul pentru obtinerea permisului auto

In cursul zilei de ieri, un eveniment tragic-comic a fost surprins de un participant la trafic. in timpul examenului pentru obtinerea permisului auto, un politist care asista un candidat la proba practica a atipit. Momentul a devenit imediat viral, insa situatia este una de-a dreptul ingrijoratoare. Politist examinator, surprins in timp ce doarme la locul .

Caz revoltator. Un barbat din India i-a taiat burta sotiei insarcinate in sapte luni. Voia sa stie daca va avea baiat

Caz socant in India, acolo unde un barbat,tata a cinci fete, si-a taiat sotia pe burta pentru aafla daca cel de-al saselea copil estebaiat. Femeia a fost internata in spital si se.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )