Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz revoltator in Vaslui: un barbat de 51 de ani a murit dupa ce ambulanta a ramas impotmolita in noroaie

Adevărul Adevărul,
Caz revoltator in Vaslui: un barbat de 51 de ani a murit dupa ce ambulanta a ramas impotmolita in noroaie

O ambulanta de terapie intensiva mobila a ramas impotmolita in noroi in timp ce se deplasa la un pacient in varsta de 51 de ani cu afectiuni cardiace. Medicii au fost nevoiti sa apeleze la senilata si un camion de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) pentru a ajunge la pacient. continuă pe Adevărul

Tragedie in judetul Vaslui! Un barbat de 51 de ani a murit dupa ce ambulanta a ramas impotmolita in noroi

Un barbat de 51 de ani din judetul Vaslui a murit. A fost solicitata interventia salvatorilor in localitatea Albesti in cazul barbatului aflat in stare de inconstienta. Pe un drum s-a.

Un galatean de 41 de ani a murit dupa ce a fost batut crunt si injunghiat in plina strada. Barbatul voia sa ajute o persoana care fusese atacata - FOTO

Un barbat in varsta de 41 de ani, din Galati, si-a pierdut viata dupa ce a fost batut crunt si injunghiat in plina strada. Rudele sustin ca barbatul venise in zona pentru a ajuta o persoana,.

Tragedie in scoala: Un elev A MURIT dupa ce un dulap a cazut peste el!

Un baiat de noua ani a murit dupa ce un dulap cazut pe el, in timp ce afla la scoala. Tragedia s-a petrecut in timp ce baiatul participa la un curs de inot dupa cursuri. Paramedicii au ajuns.

Caz revoltator in Hunedoara. Cornuri cu mucegai primite de elevi la Colegiul Tehnic Matei Corvin

Situatie revoltatoare la un colegiu din judetul Hunedoara. O fetita de doar sapte ani, eleva in clasa pregatitoare la Colegiul Tehnic Matei Corvin din Hunedoara, a primit, joi, la scoala un corn plin de.

Bacau: Sotia unui preot a murit dupa ce s-a aruncat din ambulanta cu care era dusa la spital / Pintea: Asistenta trebuia sa stea cu pacientul in spate

O femeie de 41 de ani, sotia unui preot din municipiul Bacau, a murit, miercuri, dupa ce s-ar fi aruncat din ambulanta cu care era transportata catre spital, dupa un accident. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, potrivit Mediafax. Ministrul Sanatatii considera ca in acest caz nu au fost respectate protocoalele si cere masuri drastice, potrivit stirileprotv. ro.

La 16 ani a murit dupa ce si-a mancat parul din cap. La autopsie, medicii au gasit ceva si mai socant

Jasmine, o fetita de 16ani, din Skegness, Marea Britanie a ajuns la spital pentru ca se simtea rau. Medicii au constatat ca fata suferea de peritonita. Realitatea era de fapt mult mai grava. Micuta.

Cel putin opt persoane au murit dupa ce o ambarcatiune s-a scufundat in Uganda

Autoritatile din Uganda au anuntat ca au recuperat opt cadavre, iar mai multe persoane sunt date disparute, dupa ce o ambarcatiune care transporta mai multi membri ai unui club local de fotbal s-a scufundat in largul Lacului Albert, relateaza Mediafax, citand CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )