Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant in Baia Mare. Un bebelus aflat pe sectia de neonatologie a Spitalului Judetean a contactat o infectie

Antena3 Antena3,
Caz socant in Baia Mare. Un bebelus aflat pe sectia de neonatologie a Spitalului Judetean a contactat o infectie

Un bebelus aflat pe sectia de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare a contactat o infectie, managerul unitatii medicale, Vasile Pop, precizand insa ca situatia nu este una. continuă pe Antena3

Bebelus de o saptamna, internat la spitalul din Baia Mare, infectat la ureche, pe brate si pe picioare. Spitalul a declansat o ancheta epidemiologica

Parintii unui bebelus nascut pe data de 14 septembrie si internat in sectia de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare acuza ca micutul s-a infectat la ureche, cap, pe brate si pe picioare. Cazul a fost semnalat de parintii bebelusului pe Facebook. Vasile Pop, managerul spitalului, afirma ca situatia nu este grava si ca, la nivelul sectiei de neonatologie a unitatii medicale, a fost declansata o ancheta epidemiologica.

Bebelus infectat in Spitalul Baia Mare. Decizia dramatica pe care au luat-o parintii

Parintii unui copil acuza ca bebelusul lor, nascut pe 14 septembrie, a contactat o bacterie in Spitalul Judetean Baia Mare, Sectia de Neonatologie, iar pe corp i-au aparut mai multe leziuni. Conducerea.

Ancheta interna la Spitalul Judetean din Baia Mare dupa ce un bebelus s-a nascut mort

Conducerea Spitalului Judetean 'Dr. Constantin Opris' din Baia Mare a demarat o ancheta interna dupa ce un bebelus s-a nascut mort. O ruda a mamei copilului sustine ca aceasta nu ar fi fost monitorizata cum trebuie si ca nu s-ar fi intervenit la timp cand ar fi trebuit sa nasca.

Caz SOCANT! A fost omorat in bataie pentru un loc de PARCARE! Detalii CUTREMURATOARE

Caz socant in Franta! Un barbat in varsta de 43 de ani a fost snopitsambatain fata celor trei copii ai sai de catre doi tineri, in varsta de 21 si de 24 de ani, care l-au acuzat ca a.

Caz socant in Republica Moldova. O tanara mama si-a injunghiat copilul de zece ani in timpul mesei

Caz socant in Republica Moldova. O mama si-a injunghiat propriul copil in timp ce stateau la masa. Copilul de zece ani se afla la masa cu mama lui, care l-a injunghiat de mai multe ori, potrivit.

Spitalul Judetean din Baia Mare, nominalizat la un premiu international

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare a fost nominalizat pentru premiul international de prestigiu in sfera sanatatii Rose de Paracelsus.

Ancheta in cazul unui bebelus externat din spital cu o infectie. Director: Copilul s-a putut imbolnavi de la un contact cu cineva sau de la mama

Parintii unui bebelus nascut in urma cu cateva zile la Spitalul Judetean din Baia Mare se arata revoltati, dupa ce copilul a venit acasa cu o infectie. Spitalul a declansat o ancheta in acest caz si se verifica toate sursele care ar fi putut produce infectia.

Caz SOCANT in Vaslui! Un copil si-a rupt mana la gradinita, dar a fost trimis cu taxiul la spital

Un copil, in varsta de doi ani si opt luni, si-a rupt mana, miercuri, la o gradinita din Vaslui. Asistenta medicala de la scoala a spus ca nu e competenta ei acest caz. Mai mult, educatoarea i-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )