Libnet.ro
UNICEF

09:15

Caz socant in judetul Mures! O femeie a fost impuscata din greseala de un politist

Antena3 Antena3,
Caz socant in judetul Mures! O femeie a fost impuscata din greseala de un politist

Un incident foarte grav s-a produs in judetul Mures. O femeie a fost impuscata din greseala de un politist care incerca sa opreasca o masina suspecta. Masina fusese data prin statie dupa ce fugise. continuă pe Antena3

O femeie a fost mpuscata din greseala n cap de un politist care urmarea un sofer

O femeie din judetul Mures a fost impuscata in zona capului, din greseala, de un politist care urmarea un sofer fugar. Victima este in stare grava, internata la Spitalul Clinic Judetean Cluj, in Clinica de Neurochirurgie.

O femeie a fost impuscata din greseala de politisti in timp ce acestia urmareau o masina suspecta

Un incident foarte grav s-a produs in judetul Mures. O femeie a fost impuscata din greseala de un politist care incerca sa opreasca o masina suspecta. Masina fusese data prin statie dupa ce fugise.

Doi tineri din judetul Mures, suspectati ca au ucis un barbat in Germania cu cel putin noua lovituri de cutit, retinuti de politisti

Un tanar de 22 de ani din judetul Mures si concubina sa, suspectati ca au ucis un barbat in Germania cu cel putin noua lovituri de cutit si i-au sustras masina si mai multe bunuri, au fost retinuti de politisti. in masinile folosite de cei doi, anchetatorii au gasit trei cutite susceptibile a fi fost folosite la comiterea omorului.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD si isi va pierde functia

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita. A fost prezentat un raport in ceea ce priveste.

Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Un corp a fost recuperat din epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a anuntat miercuri Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviatie AAIB) din Marea Britanie, relateaza Mediafax citand Reuters.

Caz socant in Botosani. O femeie a baut pana a murit. Medicii nu au mai putut sa o salveze

O femeie in varsta de 61 de ani din Brosteni, judetul Botosani, a baut pana a intrat in coma alcoolica. Femeia, M. , a ajuns pe mana medicilor. Ea a fost dusa la Centrul de Primiri Urgente de la.

Femeie impuscata in cap din greseala in timp ce politistii urmareau un sofer fugar

O femeie a fost impuscata in timpul unei urmariri declansate de o patrula de politie. Actiunea il viza pe un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor de la Circulatie.

Femeie impuscata in cap din greseala de politisti in timpul unei urmariri incepute de agentii de la Rutiera

O femeie a fost impuscata in timpul unei urmariri declansate de o patrula de politie. Actiunea il viza pe un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor de la Circulatie.

INCIDENT INCREDIBIL: O femeie a fost iMPUSCATA in cap, DIN GRESEALA, de politisti. Cum a fost posibil asa ceva

O femeie a fost impuscata in cap de niste politisti aflati in urmarirea unui sofer.

Caz socant in Romania! Un primar refuza ca o tanara in scaun cu rotile sa locuiasca la el in comuna

O tanara imobilizata intr-un scaun cu rotile il acuza pe primarul unei localitati din judetul Galati ca ii refuza schimbarea domiciliului din Targoviste pe motiv ca nu are bani la buget ca sa ii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )