Libnet.ro
UNICEF

16:46

Caz SOCANT: Un pedofil infectat cu virusul HIV a fost arestat(VIDEO)

B1 B1,
Caz SOCANT: Un pedofil infectat cu virusul HIV a fost arestat(VIDEO)

Caz socant in Iasi. Un pedofil infectat cu virusul HIV a fost arestat dupace a racolat zeci de minori pe retelele de socializare. Tanarul, provine dintr-un centru de plasament, de acolo de unde se pare ca lu. continuă pe B1

Situatie revoltatoare in Iasi! Un pedofil infectat cu HIV a racolat zeci de copii pe internet

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a descoperit un caz socant in Iasi. Gavril Volosincu, in varsta de 33 de ani, din Iasi, purtator al.

Caz socant intr-o tara din Asia. O tanara a murit intr-un ritual de exorcizare cu usturoi. Ucigasul este un cantaret cunoscut la nivel local

Un cunoscut cantaret vietnamez a fost arestat marti dupa ce a ucis o tanara intr-un ritual de exorcizare cu usturoi, relateaza presa de stat din Vietnam, potrivit DPA.

Caz socant la Clinica Medicala 2 din Cluj. Un pacient a murit pe scari si a fost gasit abia dupa 24 de ore

Caz socant la Clinica Medicala 2 din Cluj-Napoca, un pacient de 55 de ani s-a ratacit si a fost gasit a doua zi pe scarile labirintice din cladire, decedat, conform Monitorul de Cluj. Tragedia este ca.

Caz socant in Braila! Paznicul Spitalului de Psihiatrie a fost injunghiat de un vizitator

Un barbat in varsta 44 de ani, din Braila, agent de paza la Spitalul de Psihiatrie, a sunat la numarul de urgenta 112. Acesta a reclamat faptul ca a fost injunghiat cu un cutit tip briceag, in zona fetei,.

Caz socant in India. O fetita de trei ani a fost violata sub privirile fratelui ei, intr-un autobuz

O copila de trei ani a trecut prin clipe cumplite. Fetita a fost violata intr-un autobuz, in India, in ciuda faptului ca fratele ei, in varsta de cinci ani, i-a cerut agresorului in repetate randuri sa o.

Caz socant in Spania! O romanca si-a vandut surorile pentru 20.000 euro unor clanuri

Caz socant in Spania. O romanca din Spania este acuzata ca si-a vandut surorile minore pentru 20. 000 de euro, acestea fiind eliberate de politistii spanioli la finalul lunii februarie. Cele doua minore, de 16.

Creierul retelei care ascundea cocaina la Ambasada Rusiei din Argentina a fost arestat in Germania

Creierul retelei care trafica droguri prin intermediul unor angajati ai Ambasadei Rusiei in Argentina a fost arestat la Scharmutzelsee, in apropiere de Berlin, a anuntat Politia Germana.

Un pedofil a fost arestat in Bucuresti, dupa ce a agresat o fata de 13

Un pedofil a agresat o fata de 13 de ani, intr-un bloc din sectorul 2. Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti a anuntat ca a dispus arestarea preventiva a unui barbat care a agresat sexual o fata, in varsta de 13.

Un pedofil a fost arestat in Bucuresti, dupa ce a agresat o fata de 13 ani

Un pedofil a agresat o fata de 13 de ani, intr-un bloc din sectorul 2. Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti a anuntat ca a dispus arestarea preventiva a unui barbat care a agresat sexual o fata, in varsta de 13.

Caz socant la Timisoara. O femeie a fost injunghiata in timp ce calatorea cu tramvaiul 9. Nimeni n-a sarit sa o ajute

Incident socant, marti, la Timisoara. O femeie a fost injunghiata de un barbat in timp ce calatorea cu tramvaiul care circula pe linia 9. Evenimentul s-a petrecut intre zona Iosefin si Gara de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )