Libnet.ro
UNICEF

19:30

Caz socant in Prahova. O femeie a vrut sa isi puna capat zilelor si si-a dat foc. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Caz socant in Prahova. O femeie a vrut sa isi puna capat zilelor si si-a dat foc. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

O femeie in varsta de 41 de ani a incercat vineri sa se sinucida prin autoincendiere, fiind solicitata interventia unui elicopter SMURD pentru a o transporta la spital, au anuntat reprezentantii. continuă pe Antena3

CUTREMURATOR! Biletul de adio lasat de un barbat din Dambovita, care a ales sa isi puna capat zilelor

Un barbat din Valea Mare, Dambovita, in varsta de 44 de ani, si-a pus capat zilelor dupa ce sotia s-a despartit de el. inainte de a apela la acest gest tragic, acesta a scris un bilet de adio,.

Caz socant in Iasi. O femeie si-a injunghiat sotul in burta cu o coasa dupa o cearta mai serioasa

O femeie de 50 de ani din comuna Bivolari a fost trimisa in judecata pentru tentativa la omor fiind acuzata ca si-a agresat violent sotul, fiind pe punctul de a-l omori. Valeria Chitic se afla in prezent in.

Caz SOCANT! A fost omorat in bataie pentru un loc de PARCARE! Detalii CUTREMURATOARE

Caz socant in Franta! Un barbat in varsta de 43 de ani a fost snopitsambatain fata celor trei copii ai sai de catre doi tineri, in varsta de 21 si de 24 de ani, care l-au acuzat ca a.

Caz socant in Republica Moldova. O tanara mama si-a injunghiat copilul de zece ani in timpul mesei

Caz socant in Republica Moldova. O mama si-a injunghiat propriul copil in timp ce stateau la masa. Copilul de zece ani se afla la masa cu mama lui, care l-a injunghiat de mai multe ori, potrivit.

Caz SOCANT in Bihor! Doi politisti au fost raniti de un sofer fugar care nu detinea permis de conducere

Doi politisti din Bihor au fost raniti, in noaptea de marti spre miercuri, de un sofer, in varsta de 23 de ani, care a fugit de la locul accidentului. Soferul a fugit de un echipaj al Politiei care a vrut.

Caz SOCANT in Vaslui! Un copil si-a rupt mana la gradinita, dar a fost trimis cu taxiul la spital

Un copil, in varsta de doi ani si opt luni, si-a rupt mana, miercuri, la o gradinita din Vaslui. Asistenta medicala de la scoala a spus ca nu e competenta ei acest caz. Mai mult, educatoarea i-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )