Libnet.ro
UNICEF

20:00

Caz socant in Statele Unite. Un politist a fost atacat de un aligator. Totul a fost filmat - VIDEO

Antena3 Antena3,
 Caz socant in Statele Unite. Un politist a fost atacat de un aligator. Totul a fost filmat - VIDEO

Scene de groaza s-au petrecut in oraselul Ocoee, situat in apropiere de Orlando, Florida. Un aligator de aproape 2,5 metri care era transportat a lovit cu botul un politist, lasandu-l fara. continuă pe Antena3

Caz socant in Vrancea. A fost arestat dupa ce si-a violat fiica de la 12 ani. Ultima data a batjocorit-o intr-o padure

Un barbat din judetul Vrancea a fost arestat pentru ca si-a violat fiica de la varsta de 12 ani. Ultima data, a batjocorit-o intr-o padure. Copila a suportat calvarul timp de doi ani si de abia vara trecuta a.

Caz socant in Italia. Cinci romani au fost arestati dupa ce au tinut drept sclavi mai multi cetateni din Romania

Caz socant in Italia. Cinci romani au fost arestati in Ragusa dupa ce au tinut drept sclavi mai multi cetateni din Romania. Victimele erau inchise in baraci in conditii inumane, batute, infometate.

Caz socant in Prahova: O tanara cu handicap ar fi fost violata in centrul din Urlati

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal dupa ce au fost sesizati ca o tanara cu handicap, internata intr-un centru al Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului din.

SUA: O profesoara de biologie de 34 de ani a fost acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev

O profesoara de liceu din Virginia, Statele Unite, a fost arestata saptamana trecuta, dupa ce s-a descoperit ca a facut sex cu unul din elevii sai, relateaza Fox News.

Statele Unite vin cu o noua propunere pentru a descuraja Rusia

Statele Unite fac presiuni asupra aliatilor europeni sa pregateasca mai multe batalioane NATO, nave, dar si planuri de lupta, intr-o noua miscare menita sa dea un impuls strategiei Aliantei de descurajare a Rusiei, relateaza Reuters.

Anunt oficial: Coreea de Sud, Coreea de Nord si Statele Unite poarta discutii tripartite pentru incheierea Razboiului Coreei

Coreea de Sud este angajata in discutii tripartite cu Coreea de Nord si Statele Unite in vederea unui acord care sa puna capat, cat mai curand posibil, Razboiului Coreei 1950-1953), a anuntat joi Seulul, cu doar cateva zile inaintea unui summit istoric intre presedintele american Donald Trump si liderul noed-coreean Kim Jong-un, relateaza AFP.

Un fost ofiter american de informatii, arestat pentru spionaj in favoarea Chinei

Un fost ofiter al Agentiei de Informatii pentru Aparare DIA) a Statelor Unite a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute pentru ca ar fi spionat in favoarea Chinei. Anuntul a fost facut luni de Departamentul american de Justitie, relateaza Reuters.

Caz socant in Italia: Un roman a sechestrat sase luni o femeie. La ce chinuri a supus-o

O femeie a fost timp de sase luni sclava unui roman in Italia. in tot acest timp a violat-o, a batut-o si a obligat-o sa caute prin gunoaie. Femeia reusit sa alerteze paznicii unui supermarket care au chemat.

Kim Jong-un ar putea fi premiat daca normalizeaza relatia cu Statele Unite: Anuntul facut de Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar putea primi invitatia istorica de a fi primit la Casa Alba. Anuntul a fost facut chiar de Donald Trump care a conditionat aceasta onoarea de felul in care va decurge.

Statele Unite au prins un agent dublu: Acesta lucra in serviciile secrete militare si vindea informatii confidentiale Chinei

Ron Rockel Hansen, oficial american al al Agentiei de Informatii Militare DIA), a fost arestat de catre autoritati sub acuzatia ca vindea secrete de stat ale americanilor catre China in schimbul a cel putin 80.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )