Libnet.ro
UNICEF

16:15

Caz socant in Timisoara! Un taximetrist a fost injunghiat de client

Antena3 Antena3,
Caz socant in Timisoara! Un taximetrist a fost injunghiat de client

Caz socant in Timisoara! Un taximetrist a trecut prin spaima vietii lui, dupa ce clientul pe care-l luase cu masina l-a injunghiat. Alerta a fost data in jurul orei 1. 30, chiar de victima. Dupa ce a. continuă pe Antena3

Caz socant de sclavie moderna. Cum au fost exploatati prin munca sute de romani si ce umilinte au indurat acestia

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Vrancea si procurorii D. Vrancea, in cooperare cu autoritatile britanice, au destructurat o grupare infractionala specializata in trafic de persoane.

Caz socant in Timis. Un barbat s-a impuscat in cap cu un pistol vechi din 1940

Un barbat in varsta de 82 de ani, din judetul Timis, care ar fi fost diagnosticat recent cu cancer s-a sinucis, impuscandu-se cu un pistol vechi din anul 1940, pe care il pastra in locuinta de mai multa vr.

Caz socant in SUA. O profesoara casatorita a intretinut relatii intime cu un elev de 16 ani intr-un parc

Chrystal Vega, 40 de ani, mama a doi copii si profesoara la Scoala Generala Dardanelle, SUA, a fost acuzata de agresiune sexuala de gradul intai. Profesoara care preda la clasa a VIII-a din Arkansas a.

Caz socant la Miercurea Ciuc: Un bebelus a fost gasit mort intr-un parc

Un bebelus a fost gasit mort intr-un parc din municipiul Miercurea Ciuc, politistii fiind sesizati la numarul de urgenta 112 de catre o femeie din localitate. Cadavrul era acoperit, transmite.

DRAMA totala la EXATLON: A fost iNJUNGHIAT chiar in timpul show-ului si A MURIT in chinuri groaznice... Ce se va intampla cu EMISIUNEA...

Tragedie in familia Exatlon. Un cameraman care lucra pentru show-ul de televiziune a fost ucis chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani care au participat la competitia din Republica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )