Libnet.ro
UNICEF

14:30

Caz unic in Romania pe care specialistii nu il pot explica! Ea este femeia care vorbeste limbi straine necunoscute in somn. Tatomir: Se intampla spontan!

Antena3 Antena3,
Caz unic in Romania pe care specialistii nu il pot explica! Ea este femeia care vorbeste limbi straine necunoscute in somn. Tatomir: Se intampla spontan!

Lavinia Pintea Tatomir a dezvaluitla emisiunea Voi cu Voicu ca in timpul somnului vorbeste limbi necunoscute anterior. Acest fenomen se intampla spontan si doar in timp ce doarme. Nici. continuă pe Antena3

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

Cel mai mare pacat pe care-l pot face femeile in timpul amorului. Preot: Ar trebui sa fie inchise

Un preot de renume din SUA, John Hagee, sustine ca femeile care rostesc numele lui Dumnezeu in timp ce fac sex ar trebui sa mearga la inchisoare. El spune ca este o blasfemie. Nu exista un.

Interviu. Tot ce trebuie sa stii despre Dokstation, sigurul festival de documentare de muzica din Romania, care va avea loc intre 12 si 15 septembrie

Dupa concertele de peste vara, acum e momentul sa stam linistiti in fata unui ecran si sa ne bucuram de Dokstation, un festival mai aparte in calendarul evenimentelor dedicate fanilor muzicii. in perioada 12-15 septembrie are loc la Bucuresti singurul festival din Romania dedicat documentarelor despre muzica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )