Libnet.ro
UNICEF

16:00

Robert Cazanciuc (PSD) acuza ca un om poate fi luat de pe strada pentru un simplu stranut

Adevărul Adevărul,
Robert Cazanciuc (PSD) acuza ca un om poate fi luat de pe strada pentru un simplu stranut

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control in pandemie. El a apreciat ca proiectul de lege privind carantina si izolarea elaborat de Guvern este un dezastru. continuă pe Adevărul

Tataru ii raspunde lui Cazanciuc: Niciodata, niciun roman nu a fost luat de pe strada pentru un stranut

Niciodata, niciun roman nu a fost luat de pe strada pentru un simplu stranut. Acel pacient s-a prezentat la medic, a reactionat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24, dupa ce presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a criticat noua lege a carantinei propusa de Guvern, afirmand ca in proiect nu exista nicio dovada ca un om nu poate fi luat de pe strada pentru un simplu stranut.

PSD critica Guvernul Orban pentru proiectul privind carantina si izolarea. Cazanciuc: Nu prezinta nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un simplu stranut (VIDEO)

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a acuzat Guvernul Orban ca a trimis un proiect pentru carantina si izolare in contradictie nu numai cu legea fundamentala a Romaniei,.

Plenul Senatului, organizat zilnic pana pe 15 iulie pentru proiectul de lege privind carantina si izolarea. Robert Cazanciuc: Sigur, asta nu inseamna ca vom avea sedinta in fiecare zi

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a anuntat ca plenul Camerei superioare din Parlamentul Romaniei se va organiza, incepand de maine, in fiecare zi pana pe 15 iulie, pentru.

ROBERT CAZANCIUC: Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat astazi,intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control.

PSD acuza Guvernul Orban de iresponsabilitate: Au trimis o lege proasta, facuta pe picior

PSD a acuzat Guvernul Orban de iresponsabilitate in contextul proiectului de lege pentru carantina si izolare si a numarului record de noi cazuri de coronavirus din Romania.

Capitalizarea companiilor poate deveni criteriu pentru obtinerea unor facilitati fiscale

Masurile necesare la nivel global pentru atenuarea efectelor sociale si economice ale pandemiei de COVID-19 intra intr-o noua etapa. Odata cu relaxarea graduala a restrictiilor impuse in acest context, pentru relansarea economiilor este nevoie de elaborarea si implementarea unor planuri de actiuni etapizate, pe termen mediu si lung. in esenta, este vorba de trecerea de la masuri directe de sprijin la stimularea investitiilor pentru o dezvoltare durabila.

OPINII Capitalizarea companiilor poate deveni criteriu pentru obtinerea unor facilitati fiscale

Masurile necesare la nivel global pentru atenuarea efectelor sociale si economice ale pandemiei de COVID-19 intra intr-o noua etapa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )