Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu cere Interpol si Europol sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu cere Interpol si Europol sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, o adresa prin care solicita atat Interpolului cat si Europolului sa le caute pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. continuă pe Adevărul

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, intrevedere DE URGENTA cu ministrul Sanatatii: O echipa de control pleaca la INML!

Alexandru Cumpanasu s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a-i cere sa sa demareze un control la INML, in scandalul probelor ADN in cazul crimelor de la.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu: NU putem trimite osemintele la EXPERTIZA ADN INTERNATIONALA, pentru ca raportul INML in cazul Alexandrei NU este gata de mai bine de doua saptamani (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, acuzaInstitutul National de Medicina Legala INML) ca intarzie publicarea raportului privind rezultatul ADN in cazul.

Alexandru Cumpanasu, plangere la Interpol si Europol: Unchiul Alexandrei cere ca institutiile internationale sa le caute pe cele doua fete (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a depus, joi, adrese la Europol si Interpol, institutii carora le cere cautarea Alexandrei Macesanu si a Luzei Melencu. El sustine ca nu are incredere in.

Alexandru Cumpanasu anunta ca va sesiza Interpol si Europol cu privire la disparitiile Alexandrei si Luizei: Din punctul meu de vedere, lucrurile se complica

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a anuntat miercuri ca va sesiza Interpol si Europol cu privire la disparitia nepoatei sale si a Luizei Melencu.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, dupa ce s-a anuntat reluarea expertizelor de catre INML: Eu nu mai am incredere!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, reactioneaza dur dupa cea primit vestea ca INML va relua probele pe ramasitele gasite la Caracal. INML a.

Alexandru Cumpanasu, detalii dupa cererile catre Interpol si Europol: Una dintre cele mai importante minciuni spusede autoritati pe surse

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut primele declaratii, dupa cererile depuse catre INTERPOL si EUROPOL. Am considerat util si normal pentru dumneavoastrapentru noi sa nu ne.

Alexandru Cumpanasu: Voi depune solicitari la Interpol si Europol pentru a fi cautate Alexandra si Luiza

Alexandru Cumpanasu a spus ca urmeaza ca joi sa se deplaseze sa depuna o cerere catre Interpol si Europol pentru a le cauta pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Voi depune aceste solicitari.

Alexandru Cumpanasu, reactie dupa dialogul cu ministrul Sanatatii in cazul atrocitatilor din Caracal: in aceasta seara vom avea primele concluzii

Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat i.

Alexandru Cumpanasu, acuzatii explozive: Nu au fost audiate persoanele care trebuie. Unii magistrati au scris la niste legi cu cei care trebuie chemati la audieri

Alexandru Cumpanasu face noi declaratii, in exclusivitate la Subiectiv de la Antena 3, despre cazul de la Caracal. Mor cu ei de gat. Simt din ce in ce mai mult o opreliste in aflarea.

CAZUL CARACAL Cumpanasu a facut public RASPUNSUL primit de la Avocatul Poporului in cazul disparitiei Alexandrei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe Facebook raspunsul primit de la Avocatul Poporului in legatura cu cazul crimelor de la Caracal. Totodata, Cumpanasu s-a intalnit, miercuri,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )