Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cazul Caracal: Alexandra Macesanu, declarata moarta. Cumpanasu a facut o criza de nervi

Playtech Playtech,
Cazul Caracal: Alexandra Macesanu, declarata moarta. Cumpanasu a facut o criza de nervi

Alexandru Cumpanasu vine cu noi dezvaluiri din culisele anchetei de la Caracal. De aceasta data, anchetatorii se pare ca ar avea de gand sa o declare moarta pe Alexandra Macesanu. Cel care vine cu detalii despre intentiile autoritatilor, nimeni altul decat unchiul victimei lui Gheorghe Dinca, i-a pus pe jar pe toti cei care urmaresc . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult. Politia Romana o da disparuta pe Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o. Pe pagina de internet a Politiei se precizeaza faptul ca tanara a plecat voluntar de acasa in data de 24 iulie 2019 si nu a mai revenit. Cazul Caracal. Politia Romana .

Cazul Caracal. Coincidenta bizara care le leaga pe Alexandra si Luiza. Ce au in comun victimele lui Gheorghe Dinca

O coincidenta foarte bizara le leaga pe cele doua victime ale presupusului criminal din Caracal. Desi Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza Melencu, de 18 ani, si pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe site-ul oficial al Politiei Romane, cele doua adolescente figureaza doar ca disparute. Informatiile oferite in mod eronat cetatenilor .

Decizie dramatica in cazul Caracal. Parintii Alexandrei, chemati la DIICOT sa ridice certificatul de deces al fetei

Familia Alexandrei Macesanu a fost chemata la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al tinerei. Anuntul a fost facut pe Facebook de unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu, care afirma ca parintii acesteia NU vor merge sa ridice documentul, deoarece ei nu cred ca aceasta ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca.

CAZUL CARACAL. Parintii Alexandrei Macesanu, chemati la DIICOT sa ridice certificatul de deces al fetei (VIDEO)

Momente cumplite pentru familia Alexandrei Macesanu! Rudele adolescentei disparute in Caracal au fost chemate astazi la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al fetei. Teoretic, acest lucru inseamna ca.

Decizie dramatica in cazul Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu, chemati la DIICOT sa ridice certificatul de deces al fetei

Familia Alexandrei Macesanu a fost chemata, luni, la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al tinerei. Parintii adolescentei refuza sa ridice documentul in lipsa unui cadavru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )