Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, gest sfasietor. Ce s-a intamplat cu Tudorita

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, gest sfasietor. Ce s-a intamplat cu Tudorita

Alexandra a fost cel putin a doua victima a sinistrului personaj Gheorghe Dinca. Pe 14 martie, acesta o rapise, din Caracal, si pe Luiza Melencu, in varsta de 18 ani, nici ea gasita vreodata. in urma cu un an, Romania incasa tragedia de la Caracal, cu atat mai mare de suportat cu cat mare parte . continuă pe Playtech

Cazul Caracal: ce au facut oamenii din sat la un an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Mama fetei, marturie cumplita

Este exact un an de la declansarea tragediei din Caracal, cand doua fete au disparut si sunt presuspuse decedate iar vinovat pentru acest lucru este Gheorghe Dinca. De atunci si pana astazi lucrurile au luat un drum al informatiilor trunchiate, eronate si inca neelucidate. Cazul Caracal: ce au facut oamenii din sat la un an .

Cazul Caracal. Azi se implineste un an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Acuzatii grave la adresa anchetatorilor

Astazi, 24 iulie, se implineste un an de la disparitia Alexandrei Macesanu, adolescenta in varsta de 15 anicare a reusit sa sune la 112 pentru a cere ajutor, insa in zadar. in urma cu un an de.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu s-a pus in fata masinii! N-am vrut sa-l las sa fuga

A trecut mai bine de un an de la declansarea cazului Caracal si scandalul si multele lucruri neelucidate. Procese, infatisari la jduecatorie si nici un rezultat concret pana in acest moment. Cele doua familii inca mai spera la a se face dreptate si de a se elucida cazul. Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu s-a pus in .

Documentele care rastoarna cazul Caracal! Informatii senzationale despre Gheorghe Dinca

Antena 3 a facut publice documentele care rastoarna tot ce se stia pana acum despre cazul Caracal. Informatii senzationale despre declaratiile lui Gheorghe Dinca in fata anchetatorilor si despre modul in care au fost prelevate si facute testele ADN care au dus la incarcerarea suspectului in cazul celor 2 crime.

Un an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Parintii fetei cer liniste, Cumpanasu face un mars

In urma cu un an, pe 24 iulie 2019, Alexandra Macesanu, o tanara de 16 ani, a plecat de la Dobrosloveni spre Caracal cu o masina de ocazie. Seara, parintii au inceput cautarile, pentru ca fata nu s-a mai intors.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )