Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cazul Caracal. Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 din casa lui Gheorghe Dinca. FOTO

B1 B1,
Cazul Caracal. Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 din casa lui Gheorghe Dinca. FOTO

Cazul Caracal capteaza in continuare atentia publicului. Recent, au aparut pe retelele de socializare imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 din casa lui Gheorghe Dinca. Din ceea ce se. continuă pe B1

Tragedia Caracal. Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Macesanu. Ce s-a descoperit in butoiul din curtea lui Dinca

Au aparut primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Macesanu la 112. Jurnalistul Ovidiu Zara a publicat fotografii cu butoiul in care Gheorghe Dinca spune ca le-ar fi ars pe Alexandra Macesanu.

CAZUL CARACAL. INML: Oasele din curtea lui Dinca sunt de animal, cele din liziera sunt ale unei tinere de 15-19 ani (VIDEO)

DIICOT anunta, miercuri, ca raporul INML in cazul Caracal arata ca oasele care s-au gasit in liziera sunt umane si apartin unei tinere de 15-19 ani, dar nu se identifica ADN-ul Alexandrei Macesanu, iar.

Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu! S-ar putea schimba tot in cazul Caracal

Parchetul General a decis! Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu. Ar putea schimba tot in misteriosul caz Caracal. Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a depus mai multe documente doveditoare la Parchetul General in cazul din Olt. El a sesizat modul de lucru al Institutului National .

DIICOT, despre cazul Caracal: Fragmentele osoase din padure apartin unei fete, alta decat Alexandra Macesanu, iar cele din curtea suspectului sunt de origine animala

Procurorii DIICOT care investigheaza cazul Caracal au precizat ca fragmentele osoase descoperite in zona de liziera au fost identificate, iar, potrivit concluziilor expertizei medico-legale, acestea provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimeaza varsta biologica la momentul decesului de circa 15-19 ani. Resturile identificate la marginea padurii provin de la o alta persoana decat Alexandra Macesanu.

Cazul Caracal. O noua reconstituire, de aceasta data in cazul Luizei Melencu Mamei tinerei i s-a facut rau si a fost chemata o ambulanta - UPDATE

Anchetatorii in cazul Caracal au reluat astazi reconstituirea faptelor, de data aceasta urmand sa fie refacut filmul disparitiei Luizei Melencu, pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o chiar in ziua in care a rapit-o, dupa ce a luat-o la ocazie. Mamei Luizei i s-a facut rau la reconstituirea in cazul rapirii fiicei ei, iar in fata casei lui Dinca a fost chemata o ambulanta.

INTERVIU cu fostul procuror-sef DIICOT Ioan Cristescu, despre cazul Caracal: Am constatat niste aspecte de disfunctionalitate

Doru Ioan Cristescu, fost procuror-sef DIICOT, a vorbit la Sinteza Zilei despre greselile facute in ancheta din cazul Caracal. Am urmarit acest caz de la inceput in scop strict didactic.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora in Cazul Caracal. A prezentat dovada: Rapita

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri socante despre modul de operare al proxenetilor din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca una dintre victimele reteleleor de traficanti de persoane a primit din partea politistilor italieni calitatea de martor protejat, insa a fost ulterior rapita si obligata din nou sa se prostitueze. Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de .

DIICOT: S-a facut reconstituirea partiala a infractiunilor din cazul Caracal; au fost audiati martori si s-a propus prelungirea arestarii preventive a lui Dinca

DIICOT precizeaza ca, luni si marti, s-a facut reconstituirea partiala a infractiunilor din Cazul Caracal, pentru ca Gheorghe Dinca sa indice principalele momente privind racolarea, rapirea, violarea si uciderea celor doua fete. in paralel, au fost audiati martori si s-a propus prelungirea arestarii preventive a lui Dinca.

Ministrul Justitiei, despre cazul Caracal: Daca as fi pusa in aceeasi situatie, as face la fel!

Ministrul Justitiei a vorbit la sediul CSM despre cazul Caracal. Ana Birchall a sustinut ca ministrul Justitiei are obligatia de rezerva fata de orice ancheta in curs. Ministrul Justitiei are obligatia.

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a facut partenera lui Adrian Alexandrov, inainte de a ajunge la biserica

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au parte azi de mari emotii. Cu toate ca cei doi isi faceau griji ca micuta nu va putea fi crestinata in Romania, din cauza problemelor mamei cu legea, planurile au mers intocmai cum si-au dorit. Iata primele imagini de la eveniment! Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea .

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )