Libnet.ro
UNICEF

01:05

CAZUL CARACAL Raportul cerut de Cumpanasu referitor la INML este GATA. Ministrul Pintea: Familia Alexandrei Macesanu va decide daca il face public

B1 B1,
CAZUL CARACAL Raportul cerut de Cumpanasu referitor la INML este GATA. Ministrul Pintea: Familia Alexandrei Macesanu va decide daca il face public

Raportul Corpului de control referitor la INMLa fost terminat, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Aceasta a mentionat ca cel tarziu vineri va fi transmis familiei Alexandrei Macesanu,. continuă pe B1

Sorina Pintea anunta ca raportul Corpului de control referitor la INML este gata si va fi transmis vineri familiei Alexandrei Macesanu

Raportul Corpului de control referitor la Institutul National de Medicina Legala a fost terminat in cursul noptii de miercuri, iar cel tarziu vineri ar urma sa fie transmis persoanei care l-a cerut, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Controlul Ministerului Sanatatii a fost facut dupa ce Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a cerut verificari la INML cu privire la gestionarea informatiilor despre expertizele efectuate in cazul Caracal.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, rocesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public, INML.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, procesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public,.

Sorina Pintea, reactie cu privire la cazul Caracal: Sa lasam INML sa isi faca treaba

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca INML ar trebui lasat sa duca pana la capat ancheta in cazul Caracal. Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in.

INML, precizari despre probele analizate in cazul Caracal. Se desfasoara un proces de reesantionare si de reluare a analizelor ADN

O comunicare venita din partea INML tulbura din nou apele in cazul Caracal, dupa ce, in ultimele zile, s-a intors pe toate fetele comunicatul transmis sambata, 17 august 2019, de DIICOT despre imposibilitatea identificarii AND-ului din ramasitele osoase gasite in liziera de la Caracal, din cauza starii avansate de degradare.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. INML reia testele ADN facute pe oasele descoperite pana acum

Rasturnare de situatie in cazul anchetei de la Caracal. Medicii legisti de la INML au anuntat ca vor relua testele ADN facute pana acum pe oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, dar si in padure.

CAZUL CARACAL Familiile Luizei si Alexandrei, la audieri. RAR expertizeaza masina lui Gheorghe Dinca

Continua ancheta in cazul Caracal. Familia Luizei Melencu este audiata, miercuri, la Politia Caracal. Mama si bunicul tinerei de 18 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca au ucis-o vor face declarati.

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

Audieri-bomba la Olt in cazul Caracal. Politistii care au vorbit cu Alexandra si mai multi procurori au fost audiati

Audieri importante in Olt in cazul Caracal. La Parchetul e pe langa Tribunalul Olt procurorii au audiat doi politisti care au actionat in cazul de la Caracal. E vorba de cei care au vorbit cu Alexandra.

Avocatul familiei Luizei Melencu, noi detalii in CAZUL CARACAL: Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase

Noi infomatii in cazul Caracal. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, luni, ca urmeaza sa fie curatata casa lui Gheorghe Dinca, pentru a se putea patrunde in casa si a se ridica probe. Dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )