Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul fetitei din Baia de Arama. Sefa procuroarei care a intervenit pentru preluarea copilei: Imaginile sunt o manipulare

Antena3 Antena3,
Cazul fetitei din Baia de Arama. Sefa procuroarei care a intervenit pentru preluarea copilei: Imaginile sunt o manipulare

Prim-procurorul din Dolj ii ia apararea subalternei sale intr-un mod incredibil. Tena Tulitu sustine ca imaginile care au aparut in spatiul public sunt o manipulare, iar povestea luarii fetitei din familia. continuă pe Antena3

Sefa CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la procurorul care s-a ocupat de cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in vederea verificarii modului in care a actionat procurorul care a coordonat operatiunea mascatilor in cazul fetitei de opt ani din Baia de Arama.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Radu Tudor, reactie in cazul fetitei din Baia de Arama: Foarte multi romani se regasesc in acest abuz

Jurnalistul Radu Tudor a facut marturisiri emotionate, luni seara, in cadrul emisiunii sale Punctul de intalnire, in ceea ce priveste cazul fetitei din Baia de Arama care a fost luata cu forta si.

Document exclusiv legat de cazul fetitei din Baia de Arama! Ce arata Judecatoria Craiova in mandatul de perchezitie

Berta Popescu a prezentat la Antena 3 documente importante legate de cazul fetitei din Baia de Arama care schimba tot parcursul dosarului si arata modul ilegal in care Sorina a fost luata in casa in care a.

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Documentul care demonstreaza abuzul procurorului in cazul fetitei din Baia de Arama. Familia care a crescut-o a facut cereri de adoptie si a primit aprobare pentru a o creste in continuare pe Sorina

Din doua declaratii prezentate sambata la Antena 3,semnate de Saramat Mariana, cea care a avut-o in grija pe fetita din Baia de Arama, reiese faptul ca aceasta a refuzat sa o adopte pe Sorina.

Documentul care demonstreaza abuzul procurorului in cazul fetitei din Baia de Arama. Familia a facut cereri de adoptie si a primit aprobare pentru a o creste in continuare pe Sorina

Din doua declaratii prezentate sambata la Antena 3,semnate de Saramat Mariana, cea care a avut-o in grija pe fetita din Baia de Arama, reiese faptul ca aceasta a refuzat sa o adopte pe Sorina.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei din Baia de Arama, adoptata de o familie din SUA. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta .

Cazul fetitei din Baia de Arama. Procurorul general interimar: Voi cere consiliere psihologica

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, anunta ca politisti judiciari si procurori ai Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie se afla la Craiova, unde fac verificari intr-un dosar penal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )