Libnet.ro
UNICEF

08:15

IN CAZUL UNUI BREXIT FARA ACORD: Marea Britanie risca deficite de alimente, carburanti si medicamente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CAZUL UNUI BREXIT FARA ACORD: Marea Britanie risca deficite de alimente, carburanti si medicamente

Marea Britanie risca deficite de alimente, carburanti si medicamente daca va iesi din Uniunea Europeana fara un acord de tranzitie, eventualitate in care ar aparea blocaje in porturi si ar fi reintroduse controale la granita cu Irlanda, potrivit unor documente oficiale obtinute de Sunday Times, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie risca sa intre intr-o criza de combustibil, alimente si medicamente in cazul unui Brexit fara acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente si medicamente daca paraseste Uniunea Europeana fara un acord de tranzitie, riscand blocarea porturilor si o frontiera dura in Irlanda, se mentioneaza in documente oficiale publicate de Sunday Times, relateaza Agerpres.

Un raport avertizeaza ca jumatate din fermele Regatului Unit ar putea esua in cazul unui Brexit fara acord

Potrivit unui nou raport facut la cererea sustinatorilor unui al doilea vot, peste jumatate din fermierii Regatului Unit ar putea fi eliminati din afaceri in cazul in care Marea Britanie iese fara acord din UE pe data de 31 octombrie, potrivit The Guardian, citat de Rador.

Corbyn ameninta ca va cere o motiune de cenzura pentru a opri producerea unui Brexit fara acord

Liderul opozitiei britanice, Jeremy Corbyn, a informat miercuri ca va cere o motiune de cenzura impotriva guvernului Boris Johnson pentru a evita iesirea Marii Britanii din UE fara un acord, relateaza Mediafax citand site-ul postului CNN.

Document oficial: Marea Britanie risca deficite de alimente, carburanti si medicamente in cazul unui Brexit fara acord

Marea Britanie risca deficite de alimente, carburanti si medicamente daca va iesi din Uniunea Europeana fara un acord de tranzitie, eventualitate in care ar aparea blocaje in porturi si ar fi reintroduse controale la granita cu Irlanda, potrivit unor documente oficiale obtinute de Sunday Times, transmite Reuters.

PHILIP HAMMOND, FOST MINISTRU DE FINANTE: Un Brexit fara acord ar trada votul britanicilor

Fostul ministru de finante britanic, Philip Hammond, l-a avertizat, ieri, pe noul premier Boris Johnson ca un Brexit fara acord ar trada votul de la referendumul din 2016 in favoarea separarii de Uniunea Europeana, potrivit AFP.

Un Brexit fara acord, devastator pentru Marea Britanie: Porturile ar putea fi blocate, iar tara ar putea intra in penurii de combustibil, alimente si medicamente

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente si medicamente daca paraseste UE fara un acord de tranzitie, ba chiar risca blocarea porturilor si o frontiera dura cu in Irlanda, arata o .

MAREA BRITANIE: Partidul Laburist vrea sa-l dea jos de la putere pe Johnson

Liderul opozitiei laburiste britanice Jeremy Corbyn spune ca vrea sa contracareze un Brexit fara acord no deal) prin doborarea Guvermului lui Boris Johnson si ca vrea ca apoi sa convoace alegeri generale, in calitate de sef temporar al Executivului, relateaza AFP.

Brexit: Guvernul german considera ca Marea Britanie va iesi din UE fara un acord -presa

Guvernul german se asteapta ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana la 31 octombrie fara un acord privind viitoarele relatii, a relatat joi presa germana, care a citat un document al Ministerului german de Finante, informeaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Boris Johnson, discutii vitale cu Emmanuel Macron si Angela Merkel. De ce se intalnesc liderii din Marea Britanie, Franta si Germania

Premierul britanic Boris Johnson va desfasura, saptamana viitoare, vizite la Paris si Berlin, pentru a discuta despre Brexit, pe fondul apropierii de termenul la care Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE, s.

Moment istoric. Guvernul Boris Johnson a abrogat Actul din 1972, prin care Marea Britanie a aderat la UE: `Nu exista punct de intoarcere`

Guvernul din Marea Britanie a abrogat oficial legea adoptata de Parlament in 1972, prin care se consfintea aderarea arhipelagului la Uniunea Europeana, a anuntat premierul Boris Johnson, pe Twitter.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )